Terroristák foglaltak területet a szomszédunkban

Terroristák foglaltak területet a szomszédunkban

 Fegyveresek terrorizálják a délvidéki magyarokat.

Hangosan kell szólnom, köszönnöm Józsi bának, annyira el van keveredve a zöldbabjával, de amint észrevesz, jön is.

— Kertre való idő van — indítom köszönés után a megszokott beszélgetésünket.

— Az — mondja egyszerűen, komoran, majd folytatja — bár a Délvidéken is az volna.

— Na ez most hogy jön ide, onnan t’án vihart jeleztek?

— Persze, vihart is. De ezt a videót nézd meg, aztán majd beszélgetünk — mutatja a Pesti Srácok délvidéki filmjét, és folytatja: Valamikor az általános iskolában megtanultuk, hány és melyik országgal vagyunk határosak. Most újra kell tanulni, mert Hajdújárásnál (a gúnyhatár megetti falut Hajdukovónak nevezik a szerbek meg a bunyevácok) még az ENSZ és az EU által el nem ismert új ország bontogatja szárnyait.

 

Összecsapások, halottak, sérültek, terroristacsoportok a déli határon. pic.twitter.com/5voU55E1Of

— Viccelődik? — bököm ki, de az öregre nézve, semmi jót nem várok.

Hírdetés

— Hát ide figyelj! Ezt a videót megnézve nyilvánvaló, hogy a szerb-magyar határ szerb oldalát az afgán bűnözők ellenőrzik, nem a szerb hatóságok. Időnként — lassan, felvont szemöldökkel mondja — az egyelőre még túlerőben lévő szerb rendőrség egy békésebb, néhány száz fős hordát elszállít, majd eltávozik. Azok meg visszajönnek.

— Ettől még ott nem lesz ország — akadékoskodom.

— Azt kérded, mitől nevezhető egy terület országnak? A történetet megtalálod a videóban. Röviden: szír csoport szeretett volna áthaladni az afgánok (által ellenőrzött) délvidéki területén, amit ők fegyverrel védtek meg. Éles lőszerekkel, halott is volt. Mint az országokat volt szokás egykoron megvédeni, amikor az országhatárnak becsülete volt még.

 

— Most megfogott. Ezek a bűnözők valóban ott élnek, szervezetten, szolgáltatást nyújtanak, bevételük sokszorosan meghaladja kiadásaikat, saját védett területük van… Már csak ki kell kiáltaniuk függetlenségüket — mormogom megdöbbenten a bajszom alatt.

— Bizony. Már működik. Valószínűleg az egy főre eső GDP-t tekintve a legtehetősebb Európában, egyben a legfiatalabb és iszlám ország. Nevezzük Európai Afgán Kalifátusnak. Küldöm a videó linkjét!

Józsi bá’ erre se szó, se beszéd otthagy, mint Krisztus az oláhokat. Belegondoltam a helyzetbe. Nem kellett volna.

A gondolatkísérlet kedvéért tételezzük fel, hogy az EU Szerbia északi részét elismeri önálló afgán államnak, ami egyelőre legalább olyan hülyén hangzik, mint mondjuk, hogy egy férfi képes szülni. (Hogy az Európai Parlament elfogadott már olyan határozatot, amelyikben kiáll amellett, hogy a férfiaknak is joga legyen szülni…?)

Ha tehát elismerik, attól kezdve az onnan a határainkat megrohamozó „afgán“ orkokat Magyarország, mint szomszédos állam, köteles befogadni. Nem tudom, mi lenne a legjobb megoldás a még nagyobb baj elkerülésére, de a videót megnézve szerintem délvidéki magyar halottak helyett jobb lenne a magyar határőröknek tűzparancsot adni, hogy arra migránsok, terroristák ne merjenek jönni. Vagy megtudakolni a gúnyhatár túloldalán lévő illetékesektől, hogy bérbe adták-e a területet a terroristáknak, vagy mindössze annyira kontrollálják azt, mint Koszovót? Ha utóbbi, akkor felkínálni némi segítséget a határ túloldalának rendben tartására. Mindezt azelőtt, mielőtt koporsóba helyezzük az első délvidéki magyart.

Azt, azokat a nemzettársainkat, akiket ez a betolakodó terrorista horda majd nem csak megfenyeget, mint eddig tette volt, de meg is öl.


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »