Terrorista lövöldözött egy müncheni bevásárlóközpontban – több halott és tucatnyi sebesült

Terrorista lövöldözött egy müncheni bevásárlóközpontban – több halott és tucatnyi sebesült

Münchenben az Olympiapark Bevásárlóközpontban német idő szerint 17:52 órakor lövések dördültek, s a nagy épületből és környékéről fejvesztve menekültek az emberek. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, mentő- és tűzoltóautók is helyszínre érkeztek – jelentik németországi közösségi portálok és rájuk hivatkozva a hivatalos hírügynökségek.

A bajor főváros Moosach nevű negyedében levő Olympiapark Bevásárlóközpontban késő délután lövések dördültek, amelynek következtében a közösségi portálokon megosztott beszámolók szerint több személy életét vesztette, s úgy tíz-tizenöten megsebesültek. A müncheni rendőrség fölszólította a lakosságot, hogy senki ne mutatkozzon a bevásárlóközpont környékén, hanem maradjanak az otthonaikban.

Hírdetés

Közben megszólalt a rendőrségi szóvivő is: több halottról és sebesültről van szó, s az elkövető vagy az elkövetők elmenekültek a helyszínről. A rendőrségi szóvivő közölte, hogy az elkövetőket a müncheni metróállomásokon is keresik. Az N24.de élő adása Facebookon itt követhető figyelemmel.

H. J. – Kuruc.info

Frissítés: egy fénykép a véres gyilkosság helyszínéről:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »