Térdre kényszerítené Magyarországot a holland miniszterelnök

Térdre kényszerítené Magyarországot a holland miniszterelnök

Undorító!

A balos holland Mark Rutte szerint Magyarországnak nincs helye az EU-ban azért, mert nem lehet az LMBTQ propagandát bevinni az iskolákba.

Mark Rutte a minap tartott EU-s csúcsra érkezve hevesen támadta a magyarországi gyermekvédelmi törvényt. Szerinte a múlthéten elfogadott ez a törvény ellentétes minden értékünkkel.

(Mondjuk azt már nem mondta el , hogy egész pontosan milyen értékekben is hisz. Valószínűleg a mások belügyeinek tiszteletben tartását nem tartja értéknek, legalábbis megnyilvánulásaival folyamatosan erre enged következtetni.)

Arra is választ adott a Holland RTL-nek adott néhány mondatos nyilatkozatában, hogy hogyan képzeli Magyarország eltávolítását. Eszerint Magyarországot nem lehet csak úgy kirúgni az EU-ból, inkább lépéről lépésre haladva kell kiszorítani.

Rutte ezúttal egészen messzire ment kijelentéseivel.

Hírdetés

– mondta.

A térdelésről, azonban a Magyarok már többször kinyilvánították a véleményüket.

Érdekességként megjegyzendő, hogy a Momentum EP-képviselői egy olyan emberrel szövetkeznek, aki nyíltan kijelenti, hogy Magyarországot térdre kell kényszeríteni.

(Jobbról balra: Mark Rutte holland miniszerelnök, Cseh Katalin momentumos képviselő, Berg Dániel momentumos alpolgármester)

www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »