"Teljesen hülyének nézik a Jobbik még megmaradt tagjait" – Volner feltárja, kinek mi a szerepe a balra tartó elnökségben, kitérve Hegedűsnére is

"Teljesen hülyének nézik a Jobbik még megmaradt tagjait" – Volner feltárja, kinek mi a szerepe a balra tartó elnökségben, kitérve Hegedűsnére is

A frakcióból kizárt alelnök azt írja a Facebookon, már meg is van Sneider Tamás utódja, már csak idő és alkalom kérdése. Olvasóink számára különösen érdekes lehet a Hegedűs Lorántnéról szóló rész, a hozzászólások között ugyanis rendre felbukkan az értetlenkedés, hogy miért van ő még a Jobbikban, miért asszisztál ezekhez a folyamatokhoz stb. Talán mert kevesen tudják, mennyire lelkes néppárti fordulatot vett a tiszteletes asszony az utóbbi időszakban, például végigvérbírózta és Fidesz-ügynöközte a tisztújítás előtti kampányt az országban; erősen valószínűsíthető, hogy ha ő nincs, ma Toroczkai László lenne a Jobbik elnöke.

Alább olvasható Volner János bejegyzése:

Nemrég tényszerűen bizonyítottam, hogy a Jobbik jelenlegi vezetése valóban rossz úton jár és igaz a rémálom: tényleg Soros György embereivel vannak kapcsolatban, nem csak fideszes propagandáról van szó. Azóta elindult a nyíltszíni hazudozás: a párthoz kötődő Alfahíren már egyenesen kereszténydemokratának nevezik Soros embereit, teljesen hülyének nézve a Jobbik még megmaradt tagjait.

A Jobbik vezetésének kommunikációja pillanatok alatt összeomlott, hiszen nem sokáig lehet a valóságot hazugságokkal leplezni: Gyöngyösi Mártont Rónai Egon érte tetten az ATV-ben, Szilágyi György pedig teljesen mást mondott bizonyos munkakapcsolatokról, mint Jakab Péter. Sneider Tamás a lelepleződés hatására gyakorlatilag összeomlott és egyetlen tévétársaság meghívásának sem mer eleget tenni. Ciki, hogy bizonyíthatóak a Soros-kapcsolatok? Igen. De az igazság utat tört magának!

De nézzük csak, kinek mi a szerepe a történetben! Tanulságos lesz, elhihetik!

Hírdetés

Sneider Tamás csupán betölti az elnöki funkciót. Semmi más dolga nincs, csak tartania kell a baloldal felé közeledést és Gyöngyösivel együtt meg kell szabadulniuk mindenkitől, aki ezt rossz szemmel nézi. Igyekszik ebbéli feladatának minél jobban eleget tenni. Vona Gábor a nyilvánosság előtt megvédi, de gyakorlatilag már ismert Sneider utódja is: a jobban kommunikáló Stummer Jánosnak kell átvennie tőle a baloldali fordulatot végrehajtó párt irányítását. Már csak idő és alkalom kérdése.

Gyöngyösi Márton szövögeti legmagasabb szinten a Soros-féle kapcsolati hálót. Az elnökségi üléseken rendre kerülik Soros nevének kimondását, csupán "civil szervezeteket" emlegetnek, miközben mindenki tudja a nevek alapján, kikre gondolnak. Igyekszik mindent a legnagyobb titokban tartani, olyannyira, hogy amikor a párt alelnökeként hivatalos tájékoztatást kértem a Jobbik nemzetközi kapcsolatairól, többszöri felszólításom ellenére sem volt hajlandó válaszolni. Apáti István barátom mindvégig becsülettel küzdött velem a teljes igazság megismeréséért!

Bana Tibor, az elnökség kávéfőző kislánya, akinek egyetlen szerepe van a vezető testületen belül: Sneider Tamás életének komfortossá tétele. Nincs ellenvéleménye, mindennel lelkesen egyetért és éppen betanulóban van Gyöngyösi mellett, de egyelőre csak a kisebb súlyú nemzetközi kapcsolatok kezelését bízzák rá.

Hegedűs Lorántné, a nemzeti-radikális oldalon óriási tiszteletnek örvendő Hegedűs család tagja. Sajnos az alma igencsak messze esett a fájától: Enikő Gyöngyösi Márton és Bana Tibor mellett a legelszántabb híve volt a nemzeti-radikálisok párttól való elüldözésének. Enikő szerepe egyértelmű: a párt balliberális fordulatát az ő személyének kell hitelesítenie a tagság felé. Hiszen ha ehhez a nagy tiszteletnek örvendő Hegedűs család az áldását adja, akkor nyilván minden a lehető legnagyobb rendben van.

Balczó Zoltán az EP-képviselői keretéből finanszírozta meg azt a bizonyos brüsszeli konferenciát, amelyen egyszerre három Soros Györgyhöz kötődő ember is részt vett. Az Európai Parlament színterén jelenleg Balczó a felelős a hasonló kapcsolatok napi szinten történő kezeléséért.

Staudt Gábor viszi az amerikai vonalat. A rendelkezésére bocsátott kapcsolati háló erősségének és jelentős befolyásának bizonyítékát maga tette ki a Facebook-oldalára: a képviselő személyesen is részt vehetett Donald Trump zártkörű, elnöki beiktatási fogadásán, ami nehezen képzelhető el egy sima bejelentkezéssel. (Staudt esetében már régóta többen vélelmezik a CIA-s kapcsolatot a párton belül, leginkább a gyanúsan sok amerikai útja és feltűnően atlantista álláspontja miatt – a szerk.)

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvolner.janos%2Fposts%2F1860204694070241&width=480&show_text=true&height=539&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »