Teljes káosz a városban, ne számítson a tömegközlekedésre

Teljes káosz a városban, ne számítson a tömegközlekedésre

A BKK tájékoztatásai alapján ma rengeteg busz és villamos terelt útvonalon közlekedik majd, a 2-es metró pedig műszaki hiba miatt nem jár.

A 194B autóbusz módosított útvonalon, 194-es jelzéssel közlekedik ma az utolsó járatindulásig, mert a XVIII. kerületi Ipacsfa utcai útépítés következő üteme miatt a Közdűlő utat a Besence utca és az Ipacsfa utca között lezárják – írja Facebook oldalon a BKK.

A közlekedési központ tájékoztat arról is, hogy mától várhatóan december közepéig a 14-es villamos helyett pótlóbusz jár a Béke tér és a Lehel tér közötti szakaszon, a Róbert Károly körút felújítása miatt.

Hírdetés

Terelve jár a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a 70-es és a 78-as trolibusz is ma este 20 óráig, mert lezárják az V. kerületi Kálmán Imre utcát a Vadász utca és a Honvéd utca között filmforgatás miatt.

Szintén lezárják az V. kerületi Szabad sajtó úton a Buda irányú sávokat egy tüntetés miatt, ezért várhatóan 15 és 17 óra között az 5-ös, a 7-es, a 8E, a 110-es, a 112-es, a 133E és a 178 autóbusz forgalmában fennakadás lehet.

Egyes budai villamosjáratok közlekedése is felborul ma, mert Budagyöngye és Hűvösvölgy között vágánykarbantartási munkákat végeznek. Az 59-es és az 59A villamos eredeti, menetrend szerinti útvonalán, az 56A, az 59B és a 61-es villamos pedig ideiglenesen nem jár. Hűvösvölgyről a meghosszabbított útvonalú 61-es jelzésű pótlóbusszal lehet a Széll Kálmán teret, illetve a Móricz Zsigmond körteret megközelíteni.

Az M2-es metró helyett pedig ideiglenesen pótlóbuszok közlekednek a teljes vonalon. A BKK műszaki okokra hivatkozik a leállással kapcsolatban, de részleteket nem közöltek.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »