Teletömte papírral csecsemője száját, és kukába dobta a gyermeket egy magyar nevű romániai cigányasszony (?)

Bevallotta gyermekgyilkossági kísérletét keddi liverpooli meghallgatásán Balogh Orsolya Annamária, akit még augusztusban tartóztattak le Manchester városában. A nő kidobta babáját egy kórház kukájába, a gyereket egy takarító vette észre – az újszülött száját "valaki" teletömte papírral.

“Orsolya-Anamaria Balogh” elismerte, hogy gyermeke születése után valóban babája életére tört, mikor az újszülött köldökzsinórját elvágva egy manchesteri kórház vécéjének kukájába dobta 2016. július 5-én. A gyermeket egy takarító vette észre, de a kicsi nem sírt, mivel száját "valaki" (Vajon ki lehetett az?…) teletömte papírral.

“Nem tudta, hogy terhes”

A 27 éves Balogh párjával együtt ment a kórház sürgősségi osztályára, és hasi fájdalmakra panaszkodott. Keddi tárgyalása alatt azt hajtogatta, hogy akkor még nem tudta, hogy terhes – a rendőrség viszont internetes böngészései között több terhességre vonatkozó keresést is talált.

A kórház személyzete elmondta, hogy a nő valóban sokat időzött a mosdóban, és amikor behívták az orvoshoz, már nem találták meg. Párjával együtt hazataxizott. A rendőrség azonban utánuk ment, és egy nőgyógyász segítségével megállapították, hogy az asszony aznap szült, majd kiderült, hogy ő a kukában talált gyermek anyja.

Hírdetés

Folytatta a hazudozást

Balogh Orsolya ezután azzal védekezett, hogy azt hitte, gyermeke halva született, ezért hagyta a vécé kukájában.

Enyhítő körülményként szolgálhat a nő pszichiátriai diagnózisa, melyben a szülés utáni mentális zavarokról ír a kijelölt szakorvosa.

Balogh állampolgárságát azóta is rejtély övezi, egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy tárgyalására román tolmácsot kért. Ítéletét január 16-áig elnapolták.

(The Guardian – Híradó)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »