Tele a hócipője – Farkasházy tökön szúrta magát

Tele a hócipője – Farkasházy tökön szúrta magát

Farkasházy Tivadar, balliberális károgónak az ATV megint biztosított néhány percet, hogy blamálhassa magát. Azt szerintem már a betelefonálós műsor törzsnézői se nagyon hiszik, hogy a népszerű Teddy Dárdainál is jobban szakérti a labdarúgást, de ez legyen a tévécsatorna szegénységi bizonyítványa.

A humorista nemrég azzal kvalifikálta magát csoportelsőként a hülyeség Európa-bajnokságára, hogy boldog, ha a magyar fociválogatott veszít. Ugyanis Farkasházynak van egy felettes énje, amely a magyar sikertelenségeknek örül, mert akkor Orbán Viktornak, az ő fő ellenségének, rossz.

A Hócipő alapítójának kijelentései sokat finomodtak a magyar Eb-sikerek óta, ma már ő is összetartozásról beszél és nagyszerű csapatról. Ezúttal kerülte a miniszterelnök bírálatát, és helyette Tállai András államtitkárt és Seszták Miklós minisztert nevezte meg mint az elhibázott sportpolitika felelőseit.

Kálmán Olga műsorvezető próbálta letéríteni őt a politikai vonalról, hogy segítsen Farkasházynak megszabadulni a guanóként a fejére rárakódott rossz imidzstől, de a szárszói baloldali találkozók szervezője a nagy sikerre való tekintettel ismét tökön szúrta magát. Stadionozás, köztévézés, bónuszként sajnálkozás a baloldal szerencsétlenkedése felett, aztán az egész a „mit köszönhetünk a rómaiaknak?” szintű keménykedésbe csapott át.

A ballib értelmiség vissza-visszatérő stadionozása most kissé időszerűtlenül hat, aki nem akar komplett bazári majmot csinálni magából, az őszig nem jön elő vele.

Hírdetés

Farkasházy kedvéért belinkelek az izlandi stadionépítésekről szóló pozitív írást egy olyan hírportálról, ahol egy opciós jogú oligarcha garantálja a politikai függetlenséget és a tárgyilagosságot.

Az Indexnek nemrég nyilatkozott ugyanis az egyik izlandi lap sportszerkesztője, aki szerint „a stadion- és pályaprojektekből, az edzőképzés átalakításából profitál most a válogatott. Míg 2002-ben csak 5 műfüves pálya létezett, addig 2010-ben már 17-re nőtt ez a szám, 7 futballozásra alkalmas csarnok épült, ahol futócsarnokok is vannak, és közel 130 minipályát hoztak létre a fiatalok felkészítésére, pedig ilyenek sem voltak korábban.”

A cikkben olvasható az is, hogy „a kormány (mármint az izlandi – a szerk.) támogatás révén nehezen jött volna össze ilyen siker. A pénz, amit az állam biztosított, vagy a labdarúgó-szövetség adott, rengeteg olyan műfüves pálya épült az iskolák mellé, amely a legfiatalabb minél eredményesebb felkészítését szolgálja. A gyerekek több időt tölthetnek labdával, ez is biztosítja a technikai fejlődésüket.”

Izland hétfőn 2:1-re verte Angliát a nyolcaddöntőben.

Szikszai Péter – Magyar Idők


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »