Te rasszista vagy! – or­dí­totta a néger betolakodó, majd 18-szor szúrt

Azért hátborzongató az a bírósági tárgyalás, amely ezen a héten kezdődött el a londoni Old Bailey-n, mert a főváros irányába tartó vonaton megölt ember élete egy bagatell, 5 perces vitán múlt. Még január elején történt, hogy az 51 éves Lee Pomeroy és a 14 éves fia felszálltak a szerelvényre és nem is sejthették, hogy rosszkor, rossz helyen voltak.

Ugyanabban a kocsiban tartózkodott az állandó bejelentett lakcím nélküli Darren Pencille és a 27 éves barátnője, Chelsea Mitchell is. A vita azon pattant ki, hogy miközben Pomeroy az ülőhelyet kereste, elállta Pencille útját a kupé folyosóján.

Ettől a szemüveges férfi felháborodott és különböző jelzőkkel illette Pomeroy-t.Mindkét részről elhangoztak nyomdafestéket nem tűrő kijelentések, majd a fehér férfi a tanúk szerint azt akarta, hogy Pencille kérjen tőle bocsánatot.

Hírdetés

Mire Pencille fenyegetőzni kezdett azzal, hogy ha hozzá mer érni, majd meglátja, mi történik. Ezt többször megismételte, rasszistának nevezte Pomeroy-t, elővette a zsebében lévő kést, amelyet a nyakába és más testrészeibe is szúrt, összesen 18-szor, miközben az áldozata védekezni próbált.

A gyilkosság után a tettes a barátnőjével Clandon állomásnál elmenekült, de röviddel később elkapták. A bűntett tárgyalása még folytatódik.

Metro


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »