„Te majd várjál, majd így sz..d ki az anyád úristenit!”

„Te majd várjál, majd így sz..d ki az anyád úristenit!”

Megússza a börtönt a fagyállós gazda. A Fővárosi Ítélőtábla gyilkosságról az enyhébb megítélésű testi sértésre minősítette át a bűncselekményt, és ebből következően mérsékelte a büntetést. Az ítélethirdetés után az elhunyt sértett apja nekirontott és megfenyegette a vádlottat

A vádlott felfüggesztett szabadságvesztés kapott másodfokon, míg első fokon még hét év letöltendő börtönre ítélték. A kertészmérnök végzettségű vácszentlászlói férfi megunta, hogy lopják a meggyborát, ezért fagyállót öntött a nedűbe. A méreg végzett a tolvajjal. V. Pál az utolsó szó jogán megbánta tettét a táblabíróságon.

„Én tényleg nagyon sajnálom, ami történt, és ha előre látnám az időt, hogy mi kerekedhetett ki ebből a dologból, akkor biztos, hogy nem csinálnék ilyen butaságot. 2013-ban teljesen el voltam keseredve, és átgondolatlanul cselekedtem. Tényleg nagyon sajnálom, ami történt” – így V. Pál vádlott.

Áááá, A k*rva anyádat!

Az ítélethirdetés után az elhunyt sértett apja nekirontott és megfenyegette a vádlottat. „Te majd várjál, majd így sz*pd ki az anyád úristenit! A fagyállót! Oszt majd meglátom, hogy melyiknek nem lesz semmi baja! Neked meg vigyázz! Nem bántalak, mert nem bántom, nehogy az legyen, de ott lakik még. Áááá, A k*rva anyádat! Ne félj nem bántalak, rohadjál meg” – így az áldozat apja.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »