T’aves vi tu pusado: szóváltó rendőr és kis családja viselkedett cigány módra Debrecenben

T’aves vi tu pusado: szóváltó rendőr és kis családja viselkedett cigány módra Debrecenben

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség csoportos garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt rendelt el nyomozást egy rendőr és társai ellen.

2022. március 19-én, egy debreceni ingatlan előtt, a nővérénél vendégeskedő rendőr "szóváltásba keveredett" a szomszéddal. A felindult állapotú rendőr a szomszéd mellett lévő, földdel teli talicskát felrúgta, majd a férfit az arcán leköpte, megütötte és dulakodni kezdett vele.

Miközben a két férfi a földre került, a hangoskodás miatt megjelentek a feleségeik és a rendőr nővére is, akik kiabálva szintén veszekedni kezdtek. A szóváltás során a rendőr nővére meglökte a szomszéd feleségét, aki erre visszatámadt és kétszer megütötte a nőt a fején, illetve felé rúgott. Ezután a férfiak között még mindig zajló dulakodásba a két nő is bekapcsolódott, majd a rendőr felesége is odaszaladt a földön lévő férfiakhoz és többször megrúgta a szomszédot.

//videa.hu/player?v=DV7mBkhGomUBKGLq

Hírdetés

A több percig tartó dulakodásnak végül a többi szomszéd megjelenése vetett véget, akik a helyszínen tartózkodó ismerősökkel szétválasztották a feleket.

A beszerzett videofelvételek alapján megállapítható, hogy a rendőr által jogtalanul megtámadott férfi – aki a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett – cselekménye a támadás elhárításához szükséges mértéket nem lépte túl, magatartása jogos védelemnek minősül, ezért ellene eljárás nem folytatható.

Az ügyben négy gyanúsított van – tájékoztatott az ügyészség.

Korábban írtuk: T’AVES VI TU PUSADO! – Már nem csak a Jobbik beszél cigányul, hanem a rendőrség is


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »