Tasnádi Péter – Riasztás

Tasnádi Péter – Riasztás

Adás:
2018. április 3., kedd 21.05

12 éven aluli nézőinknek nem ajánlott.

Leleplezés

Hírdetés

Egy tatabányai tanár néptáncoktatási módszerébe belefér egy-egy gyerek megrángatása, megütése, megszégyenítése. Szülők kerestek meg minket, volt aki, látleletet vetetett gyereke sérüléseiről és olyan is, aki egyenesen a rendőrséghez fordult. A többség mégis hallgat.

Gyémántfutár
Faidt Péter András a gyémántfutár. Az volt a dolga, hogy tisztára mossa egyes politikusok elsíbolt uniós pénzeit. Ő maga mesélte ezt egy újságírónak. Most Amerikában van, az FBI védi, miközben egy másik ügy miatt nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene Magyarországon. Hová futnak a pénzmosás szálai?

Manipulált felvétel
A hatóságok manipuláltak egy videofelvételt, hogy kirúghassanak egy körzeti megbízottat. Nem mi állítjuk, a bíróság. Abszurd történet egy kisrendőr kálváriájáról, aki nem adja fel, vissza akarja kapni az egyenruháját és a becsületét.

Tasnádi Péter
A gengszter, a rettegett, a szívtipró, az elítélt, a keresztapa, a Tasnádi. Már a 90-es években milliárdokat keresett. Az alvilág egyik legnagyobb szavú vezetője volt. Aztán elfogták és elítélték. Jelenleg is több eljárás folyik ellene. Közben könyvet írt, de még filmet is forgattak róla.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »