Tarlós István: ezért a mondatért Gyurcsány Ferenc „örök hálája” fogja üldözni Karácsony Gergelyt

Tarlós István: ezért a mondatért Gyurcsány Ferenc „örök hálája” fogja üldözni Karácsony Gergelyt

A DK nélkül mozdulni sem tud Karácsony Gergely – hívta fel a figyelmet Budapest korábbi főpolgármestere. Tarlós István kiemelte: sem új fejlesztésekkel, sem pedig a 200 milliárd forintos pénzügyi tartalékkal nem tud elszámolni a jelenlegi városvezető.

Tarlós István szerint a jelenlegi főpolgármestere rendkívül rosszul alakította a kapcsolatát a kormánnyal. „Így nem lehet működni” – fogalmazott a volt városvezető a Hír TV-nek megjegyezve: Karácsony Gergely az egyik nap halálos áldozatnak állítja be a kormányt, másik nap pedig pénzt kér tőle.

Bár a baloldal kiválónak értékelte Karácsony Gergely elmúlt három éves fővárosi teljesítményét, Tarlós István más véleményen van. „Új fejlesztést én nem látok, ami folyik, azt kivétel nélkül mi indítottunk el” – mondta.

Szerinte az is kérdés, hogy mi történt a főváros tartalék pénzével. Mint mondta, annak idején 250 milliárd forint adóssággal vették át Budapestet, és végül 200 milliárd forint tartalékkal adták tovább. „160 milliárdot értékpapírban, 40 milliárdot, ahogy most mondják, »cash-ben«” – részletezte Tarlós István, ami abszolút értékben 450 milliárd forint.

A volt főpolgármester arra is kitért, hogy

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */

Hírdetés

ado.slave(‘adoceanindexhuokdtbqijve’, {myMaster: ‘dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47’,
onServerEmission: function(){document.getElementById(„y-adoceanindexhuokdtbqijve”).classList.add(„uysdfa6ds”);},
onServerEmissionEmpty: function(){}
});

Karácsony Gergely négy vagy öt párt „rabja”, a Gyurcsány Ferenc vezette DK nélkül pedig mozdulni sem tud.

„Politikailag sincs könnyű helyzetben, főleg a visszalépése óta, amikor volt olyan kedves bejelenteni, hogy azért lép vissza, hogy ne Dobrev Klára legyen a miniszterelnök-jelölt. Elhiheti bárki, hogy Gyurcsány örök hálája fogja üldözni ezért a mondatért” – jegyezte meg szarkasztikusan.

Tarlós István megjegyezte, azt sem lehet tudni, hogy Karácsony Gergely szinte kizárólagos Facebook-tájékoztatói valóban az ő saját szellemi termékei-e, vagy sem.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »