Tarlós helyretette Karácsonyt

Tarlós helyretette Karácsonyt

Karácsony Gergely megjegyzésére, miszerint a felújítás fércmunka, a kivitelező még jogi értelemben is fontolóra veheti, reagál-e, ugyanis bárki, aki lemegy, láthatja, hogy 21. századiak az állomások – mondta a főpolgármester a Magyar Hírlapnak adott interjújában. 

– tette fel a kérdést Tarlós István, aki elmesélte, hogy Karácsony Gergely személyesen látogatta meg őt és kérte tőle, hogy ne legyen túl kemény a kampány.

A főpolgármester szerint Karácsony ajnározásra számított, liberális értelmiségi világpolgári imázst akart építeni. Hozzátette: érdekes, hogy ennek ellenére nem tud helyesen írni, és a hírek szerint fiatal életkora dacára sincs nyelvvizsgája, nem is beszél angolul. 

Tarlós István elmondta, hogy valóban nem egy sikerprojektről van szó, ami tulajdonképpen szeplő a főváros teljesítményén.

Hírdetés

A főpolgármester ezzel kapcsolatban annyit mondott: ez egy poénszerű sikerélmény is, mivel „Karácsony úr” pontosan két nappal az értesítés előtt kápráztatta el a városlakókat kijelentésével, miszerint mi tönkretettük Budapestet.

Jópofa volt. Külön pikantériája a dolognak, hogy az elismerés Brüsszelből érkezett.” 

Zelenka Dóra – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »