Tárgy: Tudósításuk Ulfkotte haláláról. Önnek távoznia kell (Címzett: Gazsó L. Ferenc, MTI elnök)

Tárgy: Tudósításuk Ulfkotte haláláról. Önnek távoznia kell (Címzett: Gazsó L. Ferenc, MTI elnök)

Gazsó L. Ferenc
MTI elnök

Gazsó Úr!

Az Ön által vezetett intézmény működése közbotrány.

Külföldi tudósításaiban egyrészt messze nem tesz eleget elemi kötelezettségeinek, melyeket minden kézkönyvben megtalál.

Az MTI kiegyensúlyozatlanul, súlyos elfogultsággal dolgozik mind az elhallgatás, mind a hírek tálalása terén, teljes mértékben a hazai maréknyi balliberális értelmiség ízlése és igénye szerint

A hazánkban is méltán rendkívüli népszerű, a balliberális oldal által nálunk is gyűlölt Udo Ulfkotte német újságíró 56 évesen december 13-án, pénteken halt meg.

A Junge Freiheit című jobboldali német lap a haláláról tegnap, december 14-én reggel 9 órakor tudósított.

A hazai médiumok jó része este felé ébredezett.

Önök tegnap egyetlen szóval erről nem jelentettek. Csak ma 12:23-kor. /Lásd tudósításukat csatolva./

Ideje lenne Németországban olyan tudósítót vagy tudósítókat kiküldeni, akik szombaton is dolgoznak.

Érdekes módon, amikor Larry Steinbach, a Bronski Beat „egykori billentyűse” és meleg aktivista szintén 56 évesen meghalt, halálhírét január 13-án lényegesen gyorsabban közölték Londonból. /Tudósításuk szintén csatolva./

Ulfkotte, e páratlanul bátor, bestseller újságíró, a vezető német lap, a Frankfurter Allgemeine Zeitung volt haditudósítója és felelős szerkesztője halálhírét a lehető legaljasabb csomagolásban közölték,  bírálói aljas vádját kiemelve, mely szerint „összeesküvés elméleteket” terjesztett. És természetesen a „vitatott” jelző sem maradt el az elhunyt neve mellől.

Vajon Merkel kancellár esetleges haláláról is úgy jelentenének, hogy „vitatott” volt, egykori KISZ-es agitprop titkár és felsorolnák, mivel vádolják bírálói?

Steinbach halálhírét miért nem kísérték bírálóitól vett jelzők?

Hírdetés

Tovább megyek.

December 12-én az M1 televízión a műsorvezető egyik – vagy „a” – londoni tudósítójukat, Kertész Pétert kérdezte a botrányos Trump elleni állítólagos orosz zsarolási tákolmányról.

Kertész elmondta, hogy Christopher  Steel volt a 35 oldalas jelentés szerzője, aki egykor a brit titkosszolgálatnak dolgozott, de régebben kilépett és ma már magán hírszerzési szolgálatot vezet, amit a brit törvények nem tiltanak. Pont. Azaz, ezzel be is fejezte az ismertetést.

Szerencsére a műsorvezető rákérdezett, hogy igaz-e Steel előző napi eltűnése  dél-londoni házából?

Kertész kényszeredetten a konkrét kérdésre lakonikusan azzal felelt, hogy a Daily Telegraph írt erről.

Megmondaná, hogy amit az MTI ön alatt végez a külpolitikai hírek megszűrésében, az mennyiben más attól, mint amit ezen közintézmény az SZDSZ kedvence, Vince Mátyás vezetése alatt teljesített és hogy ön miért trónol ott helyette?

Ideje szednie a sátorfáját.

Ha nekem nem hisz, végeztessen erről egy felmérést a hírfogyasztók körében.

Mellékelt híreik:

    Berlin, 2017. január 15., vasárnap (MTI) – Meghalt Udo Ulfkotte német újságíró, közíró, számos sikerkönyv szerzője – közölte a hét végén könyvei kiadója.

A közlemény szerint Udo Ulfkotte néhány nappal 57. születésnapja előtt, január 13-án, pénteken hunyt el szívelégtelenségben. Halálával egy “rettenthetetlen, bátor szószólót veszített el mindenki, aki alternatívát keresett a politikai és publicisztikai mainstream helyett”.
Udo Ulfkotte 1986-tól 2003-ig a Frankfurter Allgemeine Zeitung című konzervatív lap külpolitikai rovatának munkatársaként dolgozott, majd szabadúszó publicistaként tevékenykedett. Leginkább a Megvásárolt újságírók, illetve A menekültipar című kötetei révén ismert, mindkét nagy sikerű munka megjelent magyar nyelven is.
Udo Ulfkotte vitatott szerző volt, a munkásságával kapcsolatban megfogalmazott bírálatok mindenekelőtt iszlám-, és idegenellenességre, valamint összeesküvés-elméletek terjesztésére vonatkoztak. Bírálták például azért, mert fellépett az Európai Hazafiak a Nyugat Iszlamizálódása Ellen (Pegida) nevű mozgalom egy 2015 elején tartott rendezvényén, amelyen hangot adott annak a véleményének, hogy az iszlamizálódás részeként rövidesen betiltják a sertéshúsfogyasztást a németországi óvodákban és iskolákban – idézte fel a Deutschlandradio Kultur német országos közszolgálati rádió.
Udo Ulfkotte 2015-ben a XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a magyarul Megvásárolt újságírók – Miként irányítják a politikusok, a titkosszolgálatok és a nagytőke a német tömegmédiát? címmel megjelent kötetének bemutatóján a többi között arról beszélt, hogy az érdekeltek évente rendezett titkos konferenciákon egyes háborúknak már azelőtt előkészítik a médiafogadtatását, hogy egyetlen katona a harcmezőre vonulna. Tavaly a  XXIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon A menekültipar című könyvének bemutatóján hangsúlyozta: a menekültáradat nem véletlen, a táborok lakóit évtizedek óta arra biztatják, hogy induljanak Európába, a menekültipar pedig cégszerű szervezet, amelyben sokan, sokat keresnek.

pbm kut bhi

MTI 2017. január 15., vasárnap 12:23

 


    London, 2017. január 13., péntek (MTI) – Elhunyt Larry Steinbachek, a Bronski Beat egykori billentyűse és egyik alapítója. A brit zenész 56 évesen rákbetegségben halt meg.

A halálhírt Steinbachek nővére, Louise Jones közölte a BBC News-zal, azzal kiegészítve, hogy a zenész még a múlt hónapban hunyt el.
Az 1983-ban Larry Steinbachek, Steve Bronski és az énekes Jimmy Sommerville által alapított Bronski Beat a nyolcvanas évek közepének egyik legfontosabb zenekara volt a nemzetközi elektronikus zenei/szintipop színtéren. Az alapító trió mindössze egy közös albumot készített, a The Age of Consentet, amelyen olyan nagy slágerek szerepeltek, mint a Smalltown Boy, a Why?, a Heatwave, a Junk vagy a két feldolgozás, a dzsessz sztenderdként ismert It Ain’t Necessarily So, illetve Donna Summer I Feel Love című dala.
A Bronski Beat a melegek jogainak egyik első szószólója volt a popzenében. A Smalltown Boy arról szól, milyen gyötrelmes melegként felnőni Angliában, a The Age of Consent lemezcím pedig a beleegyezési korhatárra utal a büntetőjogban, ami után az egyén jogot formál arra, hogy szabad döntés alapján azonos neműekkel szexuális kapcsolatot létesítsen.
Miután az azóta sikeres szólókarriert maga mögött tudó Sommerville 1985-ben kilépett a Bronski Beatből és a Communardsban folytatta, Bronski és Steinbachek más énekesekkel próbálkozott, de a nagy siker már elkerülte a csapatot. Igaz, az 1986-ban megjelent Truthdare Doubledare című stúdiólemez még jól fogyott, és a Hit That Perfect Beat, valamint a C’mon! C’mon! felkerült a slágerlistákra.
Larry Steinbachek 1995-ig játszott a Bronski Beatben. Amszterdamba költözött, és az elmúlt két évtizedben zeneírásból, musicalek komponálásából élt.

bgu pmg

MTI 2017. január 13., péntek 10:16

MTI 2017. január 13., péntek 10:16

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »