Tapolcát is tiltólistára tette a hatalom

Már tegnap este beszámoltunk arról, hogy a Videoton – Ferencváros mérkőzésre nem engedték be azokat, akiknek az egyébként érvényes jegyükön Budapest szerepelt, mint születési helyszín. A Nemzeti Sport tudósítása alapján azonban a Tapolcai születésűek is tiltólistára kerültek.

Mint ismeretes a sporttörvény értelmében kizárólag névre szóló belépőt lehet vásárolni a mérkőzésekre, melyhez meg kell adni a születési dátumot és helyet is.

Hírdetés

A Videoton és a Fradi szurkolói ugyan közös szurkolást hirdettek a szombati rangadóra, a vezetők azonban mindent megtettek, hogy megakadályozzák a két tábor békés egymás mellett szurkolását. De belebuktak.

Azt már tegnap megírtuk, hogy a budapesti születésű drukkerek nem léphettek be a stadionba. Mára azonban kiderült, hogy Tapolca is tiltólistára került. Hogy ehhez köze van esetleg annak, hogy ott áprilisban a jobbikos Rig Lajos győzött az időközi országgyűlési képviselőválasztáson, azt nem tudjuk. Egy tény, aki Tapolcán született, az biztos, hogy Fradista. Legalábbis a Videoton vezetői szeritn…


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »