Tanulj Kormány! Ettől leszel NEMZETI!

Tanulj Kormány! Ettől leszel NEMZETI!

….Egy NEMZETI kormánynak nem az a küldetése, nem az a felADATA, hogy munkahelyeket, munkát biztosítson a “humán erőforrásoknak” !!!

Ezt úgy hívják a globális rabszolgatartó liberalizmus provinCIONális helytartósága !!!!

A NEMZETI vezetés elsődleges feladata, hogy a megÉLhetés az önfenntartás a NEMZETi önfenntartás felTÉTELEIT szavatolja a NEMZETET alkotó MINDÉN EGYes Magyar léleknek !!!!

Azt visszaállítsa úgy ahogy Teremtetett, támogassa és őrizze MINDEN általa birtokolt és kisajátított lehetősége és felhatalmazása szerint.

A lehetősége adott !!!!!

Akkor mi az ami hiányzik !?????

A szándék , az akarat a NEMZETI a MAGYAR NEMZETI SZÍV !!!!!!

Soha nem lesz abból a népből NEMZET, ahol gyenge lábakon álló dogmák és ideológiák alapjaira akarnak egy NEMZETÁLLAMOT építeni !!!

Mert a dogmák leomlanak … az ideológiák jönnek mennek , mint a tavaszi szél …

NEMZETET építeni erős alapokra lehet, aminek mélyek és erősek a gyökerei , aminek a gyökere a Magyar földben gyökEREDzik, Koronája az égbe a TEREMTŐ MAGyar nyelvben …., ami kiállja a viharok próbáját és nem tépi ki sem a keleti sem a nyugati szél …..

Egy népet összekovácsolni, NEMZETté EGYesíteni ettől több … ettől fenntartHATÓbb … ettől ÉLhetőbb, ÉLETszerübb ÉLETfeltételek kellenek.

Hírdetés

AZ ÉLETFELTÉTELEKET KELL megteremteni-visszaállítani, fenntartani , szavatolni … őrizni.

Az ÉLEThez a feltételeket az ÉLelmiszert a vizet pedig a MAGYAR föld adja a MAGYAR NEMZETnek !!!! – IGY TEREMTETETT !!! a Nemzetet alkotó MINDEN EGYes Nemzettest-vérünknek !!!

Vissza kell adni az önellátás az önfenntartás az önvédelem lehetőségét, de mindenek előtt és vele párhuzamban a NEMZETI VEZETÉSNEK a legfőbb és legsürgetőbb feladata, ennek fontosságára ráÉBRESZTENI, felÉBRESZTENI az igényt az egykoron majd Nemzetet alkotó néptömegben.

Mert az fogja igazán Magyarnak érezni magát, akit a Magyar föld etet-ÉLtet …, aki SZERves . ÉLET_SZERű, ÉLŐ kapcsolatban, EGYüttműködésben van a Magyar földel, aki EGYütt LÉLEKzik a MAGYAR ANYAFÖLDDEL !!

Akit a Magyar föld etet , mint anya gyermekét ….

A gyermek első szava “Anya” … / mondjuk nálunk az “Apa” volt …. /A MAGYAR NEMZETi vezetésnek elengedhetetlen és a Magyarok Istenétől rábízott felADATA, szellemben-lélekben-testben emelni minden Magyar embert , hogy képessé váljon EGYüttműködni , EGYütt LÉLEKzeni a Magyarok Istenével …

De erre csak olyan vezetés, MAGYAR NEMZETI vezetés képes aki előljárója, …. elől jár példamutatásával, rátermettségével, szívbéli elHÍVATOTTságával azoknak, akit vezetni akar …

Az alkalmas vezető akit az ég kiválasztott eme nemes felADATra …., aki ki fog választódni EGY-SZER, mint a Magyar népmeséinkben, amibe tudó emberek szőtték bele az Isteni Bölcsességet ….

A vezető elöljáró ! Elől jár mindazon erényekben, ami felemeli a rábízott népet … NEMZETET az Isteni Bölcsesség útjára…

Bernics Ferenc

Magyar Tudat

Megosztás

The post Tanulj Kormány! Ettől leszel NEMZETI! appeared first on Magyar Tudat.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »