Tankolás közben lőtte le a seriffhelyettest a nigger

Tankolás közben lőtte le a seriffhelyettest a nigger

Őrizetbe vették azt a négert, akiről azt gyanítja a texasi rendőrség, hogy lelőtte a Harris megyei seriff helyettesét péntek este. Az elfogott férfi anyja hívta a segélykérő számot – értesült a CNN.

A férfi az egyenruhában lévő áldozat mögé sétált, miközben az a szolgálati autó megtankolása után eljött a pénztártól, és autója felé tartott. A gyilkos többször meglőtte.

"A helyettes a földre esett, a támadó ezután még többször meglőtte, ahogy a földön feküdt" – nyilatkozta Thomas Gilliland, a megye seriffje.
A szemtanúk hívták a 911-et, és bejelentették a támadást. A vörös Ford Rangerrel menekülő tettes nem szólt egy szót sem, csak elhajtott.
Az áldozat a 47 éves Darren H. Goforth, két gyerek apja. A rendőrség elmondta, hogy fél órával a lövöldözés előtt intézkedett egy balesetnél, de egyelőre nem tudni, hogy van-e összefüggés a támadással.

Hírdetés

A rendőrök embervadászatot indítottak a gyanúsított után. A személyleírás szerint az 1,7-1,8 méter magas fekete férfi fehér pólót és vörös rövid nadrágot viselt, 20-25 éves lehet.

A rendőrség azonban az elfogott férfiról nem közölt adatokat. Csupán annyit árultak el, hogy édesanyja hívta a 911-et, és tett bejelentést a gyilkosságról. Az elfogott néger egyelőre nem tett vallomást.

(Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »