"Táncolj az asztalon" – újabb részletek a komáromi tanár-diák szexbotrányból

"Táncolj az asztalon" – újabb részletek a komáromi tanár-diák szexbotrányból

Állítólag lincshangulat volt egy csütörtöki szülői értekezleten, miután egy komáromi iskolaigazgatót rajtakaphatták diákjával.

„Azt mondta egy lánynak, hogy táncoljon előtte meztelenül az asztalon” – idézi az RTL Híradó riportját a szeretlekmagyarország.hu.

Egy volt diák elmesélte, hogy vele is „túl kedves volt” a tanár, végül a szülei találtak még a telefonjában a férfi üzeneteit, és segítséget kértek, de az akkori intézményvezető azt tanácsolta nekik, hogy keressenek másik iskolát.

A komáromi Széchenyi István Technikumról van szó. Az interneten kezdett terjedni egy beírás, amely szerint az iskola igazgatója egy diáklánnyal szexelt az egyik tanteremben. Ezt egyelőre nem erősítették meg, de a poszt terjedését követően az igazgató szerződését közös megegyezéssel felbontották.

Hírdetés

Az intézmény új vezetősége csütörtök este szülői értekezletet tartott, amelyről egy szülő az RTL Híradónak elmondta, nagyon feszült volt a hangulat.

A helyszínen készült hangfelvétel eljutott a Híradóhoz. Ezen a szülők az új igazgatótól kértek tájékoztatást. A szülők azt is nehezményezték, hogy a volt igazgató, aki akkor még ott dolgozott, maga indított belső vizsgálatot, és kihallgatta a gyerekeket is az ügyben. Az új igazgató szerint ez ellen senki nem tiltakozott.

A szülőin az egyik tanuló mesélt el egy másik megdöbbentő esetet. „Lefagyott, amikor azt mondtam, volt olyan, hogy azt mondta egy lánynak, hogy táncoljon előtte meztelenül az asztalon. És erre csak annyit mondott:

nem mindig lehet meghatározni azt, hogy mi az, ami már sok egy diáknál”.

A rendőrség szexuális visszaélés gyanúja miatt nyomoz.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »