Tanárok, Pedagógusok!

Tanárok, Pedagógusok!

Az ország értelmiségei volnátok, vagy nem?

Tegyünk fel néhány aktuális kérdést: Pedagógusok, tanárok, ugyan miért nem nyáron sztrájkoltok? Mert, ha az oktatás, a nevelés volna a fő célotok, akkor vélhetően nem a munkaidőben kellene tiltakozni, akkor amikor a gyermekekkel kellene foglalkozni.

Még egy kérdés: Miért az ellenzékkel fogtok össze, miért nem a kormánnyal tárgyaltok a magasabb fizetésekről, amely tehet is valamit? (Csak csendesen jegyezzük meg, tett is már valamit.)

Azt meg már meg sem kérdezem, hogy mindeközben a diákokat miért nem külditek el a politika (a tünti) közeléből, és a zavart keltő politikai senkiháziakat miért nem zavarják oda, ahova valók?

Hírdetés

Ha már tünti, hídfoglalás és közlekedés ellehetetlenítése, azaz ezrek zaklatása, akkor miért nem „tiszta” a pedagógus sztrájk? Miért engeditek a Szabó Tímeáknak, Dobrev Kláráknak, Cseh Katalinoknak, Gréczyknek, Gyurcsányoknak és noÁr-féle elvtársaiknak, hogy rátelepedjenek a tanárok dolgára, a tanításra és a magasabb fizetésért folytatott harcra?

Tanárok, Pedagógusok!

Az ország értelmiségei volnátok, vagy nem? Ha igen, akkor hogy engeditek oda hozzátok ezeket? Komolyan azt hiszitek, hogy ez a megoldáshoz vezet? Valóban nem látjátok, hogy a káoszban érdekelt mocskok lenyomnak benneteket az utcán (is), hogy ők irányítanak?
Ha meg nem látjátok, ha ennyire vakok vagytok, akkor rossz hírem van, nagyon messze el kellene takarodnotok a gyerekeink közeléből!
Akkor sem jobb, ha látjátok, mi történik, ha ebben vagytok ilyen-olyan módon érdekeltek. Ebben az esetben pedig még messzebbre kellene takarodnotok a jövő generációk oktatásától, nevelésétől! Együtt az országunkat lépten-nyomon eláruló politikus haverjaitokkal és bábjaikkal…

U.i. Arról persze szó se essék, hogy ha valaki nem dolgozik (engedetlen), majd a felettese figyelmezteti, hogy dolgozzon és továbbra sem teszi a dolgát, azzal szerintetek, kedves Tanárok és Pedagógusok, mi legyen?

Üdvözlet, KJ


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »