Támadásba lendült a magyar proli Kurcsányi, és a judeobolsevik Apró-klán

Az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalához fordul a Demokratikus Koalíció, miután kiderült, Orbán Viktor miniszterelnök apjának, Orbán Győzőnek a cége, a Nehéz Kő Kft. fuvarozó cég közel 300 millió forinthoz jut az egyik legnagyobb jelenleg zajló állami építkezés, a dél-balatoni vasútfelújítás alvállalkozójaként. Az ezt alátámasztó dokumentumokat a Direkt36 perelte ki, több hónap alatt.

Gyurcsány Ferenc pártja szerint „nincs olyan civilizált, demokratikus ország, ahol egy ilyen lebukás után a miniszterelnök a helyén maradhatna. Orbán lelepleződött: miközben Brüsszelt és az Európai Uniót gyalázza, az onnan érkező pénzekből a családját gazdagítja.”

Hírdetés

A párt azt szeretné, ha a csalás elleni hivatal ezt is kivizsgálná. A Direkt36 nem most először ír arról, hogy Orbán családja állami beruházásokból jut közpénzhez, rá is kérdeztek erre Orbán Viktornál egy brüsszeli sajtótájékoztatón, mire azt mondta, „Meg vagyok lepődve azon, hogy ön azt állítja, hogy van olyan európai uniós projekt, ahol vállalkozóként, fővállalkozóként vagy alvállalkozóként az én családomból elindult volna valaki.”

A miniszterelnök veje, Tiborcz István egykori cégének pályázataival kapcsolatban korábban az OLAF szabálytalanságokat talált, és az uniós támogatások visszakérését javasolta a Bizottságnak.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »