Takarodjatok! – Nemzeti ellenállók harcos ultimátuma az Európai Bizottsághoz (videó)

Takarodjatok! – Nemzeti ellenállók harcos ultimátuma az Európai Bizottsághoz (videó)

Dr. Gaudi-Nagy Tamás

-Folytatás: május 6-án nyomásgyakorló tüntetés a Kossuth téren a magyar föld külföldiek általi elrablásának megállítása érdekében

Mivel 2014. május 1-től a magyar termőföld külföldiek számára is megszerezhetővé vált és ez – ha nem teszünk ellene – végzetes irányba fordítja nemzetünk sorsát, ezért erre a napra felhívásomra Budapesten az Európai Bizottság magyarországi képviselete előtt megtartott földvédő és EU ellenes tüntetésen (felszólaltak: Budaházy György, dr. Boór Ferenc, dr. Drábik János, dr. Halász József, Tamási Béláné, Hegedűs Lorántné, Hegedűs Loránt, dr. Morvai Krisztina és jómagam) több száz hazafi tüntetett és egyhangúlag öt pontból álló ultimátumot fogadott el.

Az ultimátumot – miután azt senki nem vette át tőlünk, Szűcs Tamás az EU Bizottság képviseletének janicsár vezetője és egyik fullajtárja sem – kiragasztottuk a gyarmati helytartóság főbejáratára.

  

A tüntetés összefoglalója és az ultimátum ITT olvasható.

Hírdetés

Az Európai Unió Háza előtt figyelmeztettük a gyarmattartókat és kiszolgálóikat, hogy az ellenállási jogon alapuló nemzeti szabadságküzdelmet olyan új módszerekkel is folytatjuk, mint a polgári engedetlenség, együtt nem működés, bojkott, blokád, sztrájk és más, most közelebbről megjelölni nem kívánt eszköz minden, gyarmatosításunkat fenntartó, előmozdító intézkedéssel, szervezettel és személlyel szemben.

Kérlek, hogy terjesszétek az ultimátumot, készüljetek és gyertek el a május 6-án 9.20-kor a Kossuth téren kezdődő tiltakozó és nyomásgyakorló – rendőrséghez már bejelentett –  tüntetésre, amelyet az újonnan megválasztott Országgyűlés első  ülésnapjára azért szerveztem, hogy kikényszerítsük a magyar termőföld külföldi kézbe kerülésnek megakadályozása érdekében szükséges kormányzati és törvényalkotási lépések haladéktalan megtételét.

Budapest, 2014. május 3.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu

Nemzeti InternetFigyelő


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »