Tahó Világ

A hazai kereskedelmi csatornák kritikáját már sokan sokféleképpen megírták. Akik úgy gondolták, hogy a színvonal tekintetében már eljutottunk a pokol legmélyebb bugyraiba, azoknak csalatkozniuk kellett. Az RTL-nek ugyanis sikerült még mélyebbre kaparnia. Nagy munka volt, sokat dolgozhattak rajta, de összejött nekik.

Bizonyára a legtöbben már értesültek róla, hogy az RTL néhány hete műsorra tűzte a Tahó Való Világ legújabb szériáját. Ez a műsor nagyjából annyiról szól, hogy gondos odafigyeléssel összeválogatnak egy tucat címeres, tőrőlmetszett bugrist, továbbá hasonló mennyiségi és kategóriájú, repedtsarkú nőstény egyedet, majd hónapokon át azt nézik, ahogyan ezek közösen vakaróznak.

Hírdetés

Azt már megszoktunk, hogy az efajta műsorok szereplőit a társadalom söpredékéből toborozzák. A VV „sztárok” legtöbbje annyira primitív, hogy még egy autósmoziba is alkalmatlan lenne székpakolónak. Hozzájuk képest a beton pingpongasztalon szocializálódott salgótarjáni munkásgyerek is egyetemi docensnek számít.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »