Táborba azzal, aki nem kap menedékjogot! – Ezért megkövezik az AfD-t

Táborba azzal, aki nem kap menedékjogot! – Ezért megkövezik az AfD-t

Sunday Express

Nem lesz olyan német, vagy európai mainstream politikai formáció, aki ne kapna agyérgörcsöt az Alternatíva Németországnak (AfD) legújabb javaslatától. Frauke Petry társelnök szerint ugyanis itt az ideje táborokat építeni.

A politikus asszony szerint azoknak a bevándorlóknak, akik nem kapnak menedékstátuszt, vagy illegálisan érkeztek Németországba, a kontinentális Európán kívül, két tengeri szigeten (azt már nem nevezete meg, hogy pontosan melyik két szigetre is gondol, de ha a német földrajzi adottságokat vesszük figyelembe, nem kizárt, hogy az Északi-tengeren lévő Helgoland szigetegyüttes ötlött Petry eszébe – a szerk.), az ENSZ által felügyelt táborokban kellene kivárniuk, míg rendeződik a sorsuk és haza küldik őket.

A pártvezető úgy véli, hogy egy “visszamigráltató hatóságot” kellene felállítani, ami a koordinálja a folyamatot és garantálja, hogy

“minden törvénytelenül itt tartózkodó a lehető leghamarabb elhagyja ezt az országot”.

Hozzátette:

Hírdetés

“Az egyedül érkező férfiakat el kell különíteni a nőktől és a családoktól. Ez sokkal biztonságosabb lenne, mint a mostani gyakorlat, kevésbé drága és mindenekelőtt veszélytelenebb lenne a nők számára.”

Petry szerint az intézkedés annak fényében nem tűr halasztást, hogy a német titkosszolgálatok nemrég figyelmeztettek:

a szélsőséges iszlamisták több száz újonnan érkezett bevándorlót akarnak radikalizálni, és ISIS-harcossá kiképezni.

Az Alkotmányvédelmi Hivatalnak eddig 340 konkrét esetről van tudomása, ahol bizonyítottan iszlamisták akartak toborozni a migránsok közül.

Ennek ellenére a szervezet vezetője, Hans-Georg Maassen továbbra is azzal van elfoglalva, hogy a német “szélsőjobb” után kémkedjen, és végre talájon valami kellően komprommitálót, amivel levadászhatja az AfD-t.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »