Táblarombolás – DK akció

Táblarombolás – DK akció

Választási ígéretéhez híven Gyurcsány pártja elkezdte a magyar értékek – így a rovástáblák – pusztítását, immár nem csak szóban, hanem tettekben is.

Rovásos helységnévtáblát gyalázott a Degenerált Koalíció kecskeméti elvtársi köre

A Jobbik kecskeméti alapszervezete mély felháborodását fejezi ki a „Demokratikus” Koalíció kecskeméti tagjainak legutóbbi akciója miatt. Mint az alábbi képen is látható, latin betűs felirattal takarták le Kecskemét egyik faragott, rovásos helységnévtábláját.


A rovástábla magántulajdon – letakarása nyilvános garázdaság
A képen látható táblagyalázók balról jobbra (FB elérhetőségekkel):

Hírdetés

Kiss Dolli, Mészáros Attila, Vajda Zsuzsanna, Esch Péter, Kerekes Annamária

„Szomorú, hogy valódi program hiányában ilyen megmozdulásokkal akarják magukra vonni a figyelmet. Nemzeti értékeink gyalázása abszurd, és megengedhetetlen, hogy szélsőliberális pártok szórakozásává váljon. Üzenjük nekik: a kecskeméti nemzeti oldal nem hagyja annyiban a gyalázkodást, kiáll hagyományos értékeink mellett! Ennek gyakorlati megvalósulását hamarosan közölni fogjuk Facebook-oldalunkon” – írják közleményükben a jobbikosok.

A „zakkant bolsi” és csapata

Emlékszünk, mikor Flepnis Fletó, a bal-lib Jolly-Jokere kiadta a választási jelszót: le a rovástáblákkal! Mintha csak Fabiny püspököt hallottuk volna… Mindennél beszédesebb volt azonban, hogy pont a Magyar Kultúra (!) napjára esett az egybesült balliberális oldal kulturkampfos konferenciája és a Magyarok Világszövetsége zsebszínházának sajtótájékoztatója, amelyen bejelentették, hogy a székely-magyar rovást amerikai-osztrák segédlettel kihalt magyar rúnára nevezték át.

Sok minden (pl. az MSzMP-s és Securitate-s csontvázak) mellett közös a két társaságban az is, hogy a lassan ezres nagyságrendet elérő egységes rovástáblák csípik a szemüket – nem kicsit, nagyon! No, de ahogy mondani szokták, lassacskán összenő, ami összetartozik és a rovóknak azon kell dolgozni, hogy ezek együtt kapjanak mihamarabb gutaütést, ha egyre több rovástáblát látnak országszerte.


Forrás:rovas.info
Tovább a cikkre »