Szurkolók vonultak a kutyakínzó nő tanyájához, de rendőreink éberek voltak

Szurkolók vonultak a kutyakínzó nő tanyájához, de rendőreink éberek voltak

Több tucatnyian vonultak ki a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű csoport tagjai közül vasárnap ahhoz a balotaszállási tanyához, ahol az az asszony él, aki egy kötéllel a kocsijához kötötte, majd halálra kínozta a kutyáját.

A csoport a Facebookon számolt be az eseményekről. Azt nem írják le, hogy pontosan mit akartak tenni, csak azt, hogy voltak terveik. Hozzáteszik, csak olyanokat vittek magukkal: akik bevállalták volna cselekedetük után kiszabott esetleges büntetést.

A csoportot a helyszínen rendőrök várták, akik megakadályozták, hogy elfajuljanak a dolgok – írja a 24.hu. A csoport bejegyzésében azt áll, mindenki mérget vehet arra, hogy még nem végeztek, visszamennek.

Hírdetés

A rendőrök korábban előállították a 68 éves nőt, és gyanúsítottként hallgatták ki állatkínzás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Miután több ezer fenyegetést kapott, az asszony eltűnt a tanyájáról.

További részletek és képek az alábbi bejegyzésben:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fallatkinzasellen%2Fposts%2F929195837438251&width=480&show_text=true&height=760&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »