Szuperdurung módon viselkedett az amerikai alelnök (Pence) Dél-Koreában

Szuperdurung módon viselkedett az amerikai alelnök (Pence) Dél-Koreában

The Daily Telegraph

Mike Pence amerikai alelnök azzal töltötte napjait Dél-Koreában, hogy ismételten figyelmeztessen arra: az északiak el akarják rabolni a téli olimpiai játékok üzenetét és képtartalmát propagandájukkal.

„Csakhogy az Északot nyitott karokkal fogadták a ’béke olimpiai játékaira’, ahogyan azt Mun Dzsein dél-koreai államfő kifejezte. Az Egyesült Államok tűnik magára hagyottnak, főként azután, hogy az észak-koreai diktátor lánytestvére bátyjától meghívást adott át Munnak, látogassa meg Észak-Koreát”, írja az a jobboldali brit lap, amelyet eddig kommunistaimádattal még nem vádoltak meg.

Amikor  Pence tegnap végül elindult Alaszka felé, elmondta, úgy hagyta el Ázsiát, hogy „fokozni fogja a maximális nyomás kampányát” Észak-Korea ellen.

Hírdetés

Majd azt mondta, a háború „köteléket” képzett az USA és Dél-Korea között és az segít megérteni abban, hogy miért nincs és nem is lesz az USA és Dél-Korea között nappali fény”.

A pénteki nyitóünnepségen Pence megfagyott arccal ült a páholyban, ahogyan Mun és az észak-koreai tisztségviselők egymás mellett álltak, amint a stadion tapsviharban tört ki a két ország együttes csapatának megjelenésekor.

A Fehér Ház hangsúlyozta, hogy Pence csak az amerikai csapatnak tapsolt, de Ázsia szakértők szerint az a tény, hogy ülve maradt, udvariatlanság volt vendéglátói irányába.

 

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »