Sztárunk a VASÁRNAPBAN Bányai Miklós

Sztárunk a VASÁRNAPBAN Bányai Miklós

Hol Los Angelesben, hol New Yorkban, hol Mexikóban, a legritkábban Budapesten tartózkodik az elmúlt éveket tekintve Bányai Miklós, aki legutóbb egy sokrészes sorozatban és egy játékfilmben lépett közönség elé.

Zsandárkézre került betyár volt a Bátrak földjében, nagy Ő-ből lett kis ő Kerekes Vica partnereként, a Habban.

Hírdetés

Minden évben hónapokat tölt a világ túlsó felén. Szabadúszóként gyakran változtatja a helyét. Nincsenek félelmei. Mindenhol a lehető legjobban akarja érezni magát. A koronavírusos időszakot természetesen mindenütt máshogy éli meg. Budapesten egy negyedik emeleti lakásban, Mexikóban a tengerparton. Bizton állítja: Mexikóban olcsóbb az élet, mint itthon. De hazai környezetben könnyebb csórónak lenni, mint idegenben, teszi hozzá. Itthon legalább tud kitől kölcsönkérni, ha arra kényszerül. Amerikában ez nehezebb helyzet elé állítaná.

Érezte már csórónak magát például Los Angelesben? Erősítik, vagy inkább mélységesen elkeserítik a kiszolgáltatott helyzetek? Milyen tapasztalatokat szerzett Amerikában? Megbánta, hogy kiutazott szerencsét próbálni? Mi hozta őt vissza? Mivel tölti az idejét Mexikóban? Sejti, meddig bírja még ezt a „három országban élek” állapotot? Harmincöt évesen melyik irányba néz?

A már megvásárolható Vasárnapban ezekre a kérdésekre is választ kapnak Szabó G. László interjújában.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »