Sztálin unokája amerikai punkként hallat magáról

Sztálin unokája amerikai punkként hallat magáról

Chrese Evansról eddig csak a környezetében élők tudták, hogy kik a felmenői. Két napja azonban – a közösségi médiában megjelentetett képei miatt – róla beszél az amerikai bulvársajtó.

 

Chrese Evans ugyanis Sztálin unokája. Édesanyja az öt évvel ezelőtt elhunyt Szvetlana Allilujeva, Sztálin leánya volt.

 

A 44 éves, platinaszőkére festett hajú és a hajában színes mintákat viselő Evans meghökkentő képeket “tett fel” magáról az egyik közösségi internetes oldalra: a karján tetoválások garmadájával, ajkában piercinggel, nyakában és csuklóján csörgő láncokkal fényképezett nő játék pisztollyal és játéktöltényekkel teli övtáskával pózol, a The New York Post szerint “igazi amerikai punk”.

 

A lap a képek megjelenése apropóján kereste meg az Oregonban élő Chrese Evanst. Evans az oregoni Portlandben él, buddhista és régiségboltja van.

 

Forrás: facebook

Hírdetés

 

Szvetlana Allilujevának, Sztálin egyetlen lányának harmadik és egyben legfiatalabb gyermeke. Allilujeva 1967-ben hagyta el a Szovjetuniót, majd az Egyesült Államokban telepedett le, ott ismerkedett meg negyedik férjével, William Wesley Peters építészmérnökkel.

 

A házasság rövid életű volt, mindössze három évig tartott, de utána Szvetlana Allilujeva a Lana Peters nevet vette fel. Chrese – akit eredetileg Olgára kereszteltek, de felnőttként megváltoztatta a nevét – egyetlen közös gyermekük.

 

 

 

“Én a nagyapámról sokáig azt tudtam, hogy a második világháború három győztes államférfijának egyike volt. De aztán egyszer az anyám leültetett, és elmondta a valóságot. Akkor szereztem tudomást nagyapám bűneiről”  – idézi a The New York Post Chrese Evanst.

 

A nő, saját állítása szerint nem politizál, és Oroszországhoz is immár csak az köti, hogy szereti és rendszeresen el is készíti az oroszok híres borscs-levesét.

 

MTI


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »