Sztálin és Bayer, avagy az a fránya kényes ízlés

Két név. A sorrend miatt zavarban vagyok. Mindenesetre Bayer Zsolt veszélyesebb, mint Sztálin. És ezt nem én találtam ki! Tudjuk ki volt Sztálin, a Szovjetunió lánglelkű vezére. Milliók gyilkosa és amellett kezdő antiszemita az utolsó éveiben. Az orvos- összeesküvésre célzok, amit ismerni lehet a történelemből.

Lényege, hogy zsidó orvosok csoportját vádolták meg azzal, hogy szervezetten meg akarták gyilkolni a Szovjetunió vezető politikusait. Szóval rohadt egy alak volt, bayerosan vagy jehusan (a Nol újságírója – van olyan finomtollú, mint Bayer Zsolt). Most, hogy lassan lecseng a liberális hisztéria, egy kicsit lehet másképp folytatni.

Szóval Bayer rohadtabb és gonoszabb, mint Sztálin. Hogy honnan veszem?  Sztálin budapesti díszpolgári címét 2011 márciusában törölték hivatalosan. És addig egyetlen egy magyar Budapesti Díszpolgárt nem zavart, hogy soraik között volt tudható a XX. század legnagyobb (na, jó, egyik ..) tömeggyilkosa és emiatt senki nem mondott le a díszpolgári címről. Tehát ebből logikusan következik, hogy Bayer rosszabb, elvégre vele már nem lehet egysorban lenni. Sztálin lehetett haver, még belefért az elfogadhatóságba. Ez a liberális fránya ízlés……

Hírdetés

A képen a baloldalra oly jellemző csendes hangú, tisztalelkű zsurnalizmusáról híres  Nol (Népszabadság) törzsolvasóinak olvasói hozzászólása látható, annak “finom” stílusa szerint, mely a liberális megmondóemberek számára természetesen teljes mértékben elfogadható.

Havrilla István

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Jegyzet, Publicisztika


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »