Szóváltás és vita a 28-as villamoson: az egyik Cicero halálra késelt egy utast

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. április 3-án 21 óra 4 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a VIII. kerületi Orczy téren, a 28-as villamoson megszúrtak egy fiatal férfit. A 25 éves férfi életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, sérüléseibe belehalt.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 25 éves férfi a barátjával utazott a 28-as villamoson, és egy háromfős csoport "keveredett szóváltásba" velük. A "vita" hevében a háromfős társaság egyik tagja megszúrta a 25 éves férfit, majd a helyszínről elmenekültek.

Hírdetés

A rendőrök azonnal megkezdték a feltételezett elkövetők felkutatását és a bejelentéstől számított 23 percen belül elfogták a 38 éves "D." Károlyt és a 25 éves "L." Annát, majd a közelben található MÁV-telepen a 43 éves "L." Jánost is, akik összefüggésbe hozhatók az emberöléssel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást, és megkezdte az elfogott személyek kihallgatását és elszámoltatását.

(Police nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »