Szörnyű: holokauszt tagadó könyvek az Amazon listáján!

Szörnyű: holokauszt tagadó könyvek az Amazon listáján!

 

A Sunday Times saját döbbenetére felfedezte, hogy a hatalmas Amazon online könyvkereskedésnél holokauszt-tagadó könyveket is lehet kapni.

Aki rákattint ide: http://www.thetimes.co.uk/edition/news/holocaust-denial-books-sold-on-amazon-s5lrk9v5v láthatja, mely könyvekről van szó.

Az Amazon az egyik, emiatt panaszkodó vevőjének ezt ajánlotta orvosságul:

„Ha úgy gondolja, hogy ez a könyv gyűlöletbszédet és rosszindulatú hazugságokat tartalmaz, akkor nézze meg a többi sz ázezer könyvet, amelyet megrendelhet. Reméljük, ez segít.”

Karen Pollock, a Holokauszt Oktatási Tröszt igazgatója kijelentette, hogy az Amazon magatartása „sokkoló és helytelen”.

Itt pedig idemásoltam, hogy az MSZP-s Krausz Tamás miként relativizálja a Gulágot és teszi idézőjelbe, hogy a sztálini tömeggyilkos rendszer totalitárius volt. És emiatt nem olvasható felháborodás a mi részünkről sem.

Hírdetés

Sztálin élete és kora

Krausz Tamás

  • 128 oldal
  • Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  • jó állapotú antikvár könyv
  • ISBN: 9789639252721
  • Szállító: A Hely Antikvárium
  • Mint minden könyvnek, ennek a műnek is megvan a maga története. A Sztálin-életrajz számos átalakuláson ment át. Egyfelől Sztálin személyes levéltára kutathatóvá, sőt a dokumentumok nagy része nyilvánossá vált, másrészt sok új feldolgozás is napvilágot látott, amelyek a téma iránt érdeklődőket elgondolkodtatják, sőt olykor korábbi nézeteik módosítására késztetik. Ha pedig népszerű történelmi munkáról van szó, mint e kötet esetében is, kiéleződnek azok a vitakérdések, amelyek meghatározzák Sztálin megítélését. Sztálin személyének és a sztálinizmus jelenségének “totalitárius”, hidegháborús szemléletű minősítésének megváltoztatására, vagy legalábbis árnyalására tesz kísérletet a könyv

     

     

     

    Megosztás:


    Forrás:lovasistvan.hu
    Tovább a cikkre »