Szomorú hír érkezett Ozzy Osbourne-ról

Szomorú hír érkezett Ozzy Osbourne-ról

A Black Sabbath frontembere már ki sem tud szállni a kerekesszékéből, és képtelen még több műtéten átesni.

A Parkinson-kóros rocklegendát egészségügyi problémái továbbra is megviselik, és már nem látja maga előtt, hogy valaha is százszázalékosan felépülhet – írja a hirado.hu.

Hírdetés

A 74 éves rockert a hét elején látták, amint kitolják egy Santa Monicában található irodaházból, hetekkel azután, hogy kijelentette: nem fogja további műtéteknek alávetni magát. Szeptemberben negyedik és egyben utolsó műtétjén esett át, hogy helyreállítsák törött nyakát. Osbourne közel 20 évvel ezelőtt, még 2003 decemberében szenvedett súlyos nyaksérülést egy kvadmotoros balesetben. Bár a balesetből teljesen felépült, egy 2019-es esés súlyosbította a nyaksérülést.

A rocklegendánál 2019-es esése után diagnosztizálták a Parkinson-kórt. Idén február elején bejelentette, hogy egészségügyi problémái miatt visszavonul. A zenész közleményében felidézte, hogy négy éve súlyos baleset érte, melynek során megsérült a gerince, és bár mindent megtett az elmúlt időszakban, hogy visszatérhessen a színpadra, hiába a kezelések és műtétek sora, fizikailag túl gyengének érzi magát.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »