Szomáliai feketékkel áraszt el bennünket Soros

Soros György alapítványa, az Open Society Foundation (OSF) komoly összegeket költött arra, hogy jobb színbe tüntesse fel az Európába érkező afrikai betolakodókat. Az alapítvány 1,8 millió dollárt (450 millió forint) költött arra, hogy pozitív híradások cikkek jelenjenek meg a szomáliai néger kontinensfoglalókról. Az iratokat még 2016 augusztusában szivárogtatta ki a DCLeaks.

A fizetett propaganda hét európai városra összpontosult elsősorban, így a Londonban, Koppenhágában, Malmőben, Amszterdamban, Leichesterben, Helsinkiben, Oszlóban élők véleményét próbálták befolyásolni. Az iratokban konkrét célokat is megneveznek – írja az Epoch Times.

Hírdetés

Eszerint az OSF-nek el kell érnie, hogy a civilszervezetek minél nagyobb polgári és kormányzati szerepekhez jussanak, kormányzati szinteken legyenek befolyással a négerek integrációs politikájára, illetve, hogy a média segítségével előremozdítsák a szomáliai közösségekről folytatott társadalmi vitákat. A szomáliaiai négerek azért kerültek középpontba, mert ők az egyik leginkább elutasított népcsoport Európában.

A Soros által finanszírozott alapítvány jelentésében arról ír, hogy a szomáliaiakról szóló híradások eddig túlzottan negatívak voltak, és szinte csak a terrorizmussal és a kalózkodással foglalkoztak, amin a jövőben változtatni kell.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »