Szolnoki rablás: félmilliót ajánlanak a nyomravezetőnek

Szolnoki rablás: félmilliót ajánlanak a nyomravezetőnek

Rablás gyanúja miatt rendelt el nyomozást a rendőrség ismeretlen tettes ellen, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben – írja a Police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi szerdán 9 óra körül bement Szolnokon, a Rákóczi út 85. szám alatt található dohányboltba, és egy fegyverrel vagy annak utánzatával az ott dolgozótól a bevétel átadását követelte. Miután megszerezte a készpénzt, elmenekült a helyszínről. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

Hírdetés

A tájékoztatás szerint az elkövető 20-30 év közötti, körülbelül 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, sportos mozgású férfi, aki bajuszt, szakállat, egyéb arcszőrzetet nem viselt, és különös ismertetőjele nem ismert. Az elkövetés idején sötét színű, feltehetően kapucnis kabátot, valamint világosszürke pamut melegítőnadrágot viselt, amelynek jobb szárán, comb részén, függőleges irányban, fekete és piros színű felirat volt.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki a rejtőzködő vagy szökésben lévő elkövető elfogásának elősegítése érdekében a nyomozás eredményességét, illetőleg a szükséges rendőri intézkedést közvetlenül elősegítő pontos adatokkal rendelkezik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére az intézkedéseket megteszi, és a rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövetőről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen. Az elkövetőről egy grafikát is közzétettek.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »