Szolnok: lemondott a teljes Jobbik vezetés

Szaszi a jól bevált recepthez nyúl. Rokont nevez ki, hogy kamu alapszervezet működhessen, a radikális tagság kiszórva, a szolnoki Jobbiknak vége. A háttérben egyébként Lázár Zoltán, alig 2-3 éve hirtelen nemzeti radikálissá lett zsidó ügyvéd keresendő, Vona szolnoki bizalmi embere. Többek közt ő verte szét a működő szervezetet a központ megbízásából. Vona tavaly ősszel a szolnoki jobbikosok rendezvényére volt hivatalos, utolsó pillanatban azonban lemondta. Valójában azonban Szolnokon volt, a rá váróktól pár száz méterre Lázár úszómedencéjében hűsölt. Képek ITT.

Kapcsolódó: Nem megy szolnoki “parasztjaihoz” Vona

Vona szolnoki házizsidaja, Lázár Zoltán liberális ügyvéd. Miközben a radikális tagságtól lassan mindenhol megszabadulnak, ilyenekből állnak az újsütetűek. Kevesen vannak, de nagy a befolyásuk.

Lemondás után oszlatás: tovább gyűrűzik a Jobbik-botrány

Miután a teljes helyi elnökség lemondott, a Jobbik feloszlatta szolnoki alapszervezetét. A szokásos zsidó módszer, rokonokat neveznek ki az új “alapszervezet” élére, a radikális tagság ledarálva.

Mint arról délelőtt beszámoltunk, a Jobbik teljes szolnoki elnöksége lemondott, mivel sérelmezték, hogy elképzeléseiknek semmi jelentősége nincs a Budapesten „lezsírozott” lobbiérdekekkel szemben.

Hírdetés

Az ügy tovább gyűrűzött: az országos pártvezetés megszüntette a helyi alapszervezetet. Az erről szóló levelet a tagok már meg is kapták. Informátorunk megerősítette, amit már délelőtti cikkünkben is írtunk, hogy a feszültség főként annak mentén pattant ki, hogy az országos vezetés az országgyűlési választáson újra azt a Baráth Zsoltot indítja Szolnokon és a környékén, aki nem élvezi a helyi tagság többségének bizalmát.

Úgy tudjuk, az új alapszervezet megalapításával a jelenleg országgyűlési képviselő Baráth Zsolt kampányfőnökét, egyben élettársát, Kiss Gabriellát bízta meg a pártigazgatóság.

A Jobbik megerősítette lapunk értesüléseit

Első, délelőtti cikkünk megjelenése után Szabó Gábor pártigazgató közleményt juttatott el az atv.hu szerkesztőségéhez, amiből kiderült: az atv.hu értesülései teljes mértékben helytállóak.

„A Jobbik szolnoki alapszervezetében […] személyes ellentétek nehezítették a közös munkát. Az egyéni országgyűlési képviselőjelölt-állítás során a választókerületben működő jobbikos szervezetek közül […] öt szervezet Baráth Zsolt jelenlegi országgyűlési képviselőt támogatta a választáson való indulásban, míg a Szolnok városi alapszervezet saját vezetőjét, Nagy Gyulát javasolta” – fogalmaz a közlemény, melyből az is kiderül: a pártelnökség Barát mellett döntött. Ezt követően a városi pártelnökség lemondott.

„A helyzet gyors és hatékony megoldása érdekében a Jobbik országos elnöksége feloszlatta a szolnoki Jobbik-alapszervezetet […]. Az alapszervezetet már ezen a héten újra is fogjuk alakítani […] – áll az ellenzéki párt közleményében.

atv.hu nyomán magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »