Szökött foglyot és segítőjét keresi a rendőrség – a horgas orrú és Farkas Tatabányáról pattant meg

Szökött foglyot és segítőjét keresi a rendőrség – a horgas orrú és Farkas Tatabányáról pattant meg

A Tatabányai Rendőrkapitányság fogolyszökés bűntett elkövetése miatt keresi a házi őrizetéből 2015. november 1-jén délután megszökött Juhász Gyulát. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 46 éves tatabányai férfinak segítője is volt. Farkas József ellen szintén elfogatóparancs van érvényben, ellene és Juhász Gyula ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A rendőrök a városból kivezető utakon ellenőrző-átengedő pontokat állítottak fel. Mindenkit igazoltatnak és valamennyi gépjármű utas-, és csomagterét átvizsgálják a járőrök. Juhász Gyula megtalálásban a rendőrség a lakosság segítségét is kéri.

Hírdetés

Juhász Gyula 170 centiméter magas, rövid, ősz hajú. Orra horgas, termete szikár, arca beesett. A háta széles, homlokán vízszintesen egy 5 centiméteres behegedt sebhely található. Általában barna színű bőrkabátot visel, és hamis okmánnyal igazolja magát.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, aki a képen látható Juhász Gyulát, vagy Farkas Józsefet felismeri, tartózkodási helyükről érdemi információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az itt található elérhetőségeken.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »