Szokatlan helyen bukkant fel Michael Schumacher felesége – fotó

Szokatlan helyen bukkant fel Michael Schumacher felesége – fotó

Mick Schumacher január óta a Ferrari versenyzői akadémiájának tagja, Bahreinben pedig először vezethette a Ferrari idei versenyautóját.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fia 56 kört tett meg kedden, Max Verstappen mögött pedig a 2. legjobb idővel zárta a napot. A pálya mellett ott izgult édesanyja, Corinna Schumacher is, aki hosszú idő után szurkolhatott ismét versenypálya mellett egy Ferrari sikeréért.

This, this is beautiful! #Ferrari #Schumacher #Corinna #F1 pic.twitter.com/IWrqLAxQdM

— Davide Mapelli (@MAPO78) 2019. április 2.

Hírdetés

Az ifjú Schumacher el volt ájulva a Forma-1-es autótól. „Megdöbbentő volt. Amikor először ráléptem a gázra, illetve felfedeztem mindent, az járt a fejemben, ennek a dolognak komoly ereje van. Remekül éreztem magam. Rengeteg potenciál van az autóban a kanyarsebességeket, a kigyorsításokat és minden mást illetően. Nehéz leírni.

Nagyon jó volt, rögtön otthon éreztem magam”

– idézte őt az F1vilag.hu.

A 20 esztendős versenyző azt mondta, valahányszor pályára gurult, tanult valami újat, igaz, még hat tizeddel elmaradt Max Verstappen legjobbjától. A csapatok dolgát kedden eső hátráltatta, és bár Schumacher azt mondja, „balszerencse”, hogy emiatt nem tudott annyit körözni, szerdán az Alfa Romeo autójával tovább folytatja a munkát.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »