Szodoma a Szentföldön és a zsidódiaszpórában: Jahve kiválasztott perverzei (18+)

Szodoma a Szentföldön és a zsidódiaszpórában: Jahve kiválasztott perverzei (18+)

Rohamosan globalizálódó és homogenizálódó világunkban nincs is dicséretesebb annál, mint amikor egy nép, egy nemzet, egy ország úgy ragaszkodik a történelmi hagyományaihoz, ahogyan a zsidóság ragaszkodik a szodomita hagyományaihoz Izraelben és a szétszóratásban egyaránt.

"A férfiak közötti intim kapcsolatok mindig is léteztek a zsidó közösségekben, és kétségtelenül gyakoriak voltak. … a kifejezett biblikus tiltás ellenére a zsidó közösségekben az oszmán birodalomban az azonos neműek közötti szex meglehetősen általános volt. (…) Ráadásul a legújabb korig a felnőtt férfiaknak, akiknek szükségük volt fiatalok kegyeire, nem volt negatív imázsuk a zsidó társadalomban." (1)

Így aztán teljesen természetes, hogy napjainkban Izrael a Föld "legmelegebb" országa (2), Tel-Aviv pedig a Föld "melegfővárosa" (3).

Izrael népességének az egyharmada biszexuális (4), vagyis minden harmadik izraeli zsidó szexuálisan két pályára játszik, tehát lényegében szodomita. Valószínűleg a zsidódiaszpórában is ugyanez az arány.

Tudományosan bizonyított tény, hogy a homoszexuálisok között az összenépességen belüli számarányukhoz képest jóval nagyobb arányban vannak "gyermekhez vonzódó személyek" (MAP/minor attracted persons, a pedofilok PC-kódneve a fejlett nyugaton), mint a heteroszexuálisok között. Ezt a politikai korrektség egyik amerikai etalonjának számító The Washington Post is megírta: "A homoszexuálisok felülreprezentáltak a gyermekekkel szemben elkövetett szexuális bűncselekményekben. A népesség 1-3 százalékát képviselő, azonos neműekhez szexuálisan vonzódó személyek követik el a gyermekek elleni szexuális bűncselekmények akár egyharmadát. A Journal of Sex Research című folyóiratban megjelent tanulmány megállapítja, hogy noha a heteroszexuálisok hússzor többen vannak, mint a homoszexuálisok, pedofil homoszexuálisok követik el az összes gyermekekkel kapcsolatos szexuális bűncselekmény kb. egyharmadát." (5)

Az előbbiek összefüggésében teljesen érthető módon "Izrael egy pedofilparadicsom", amint azt a legtekintélyesebb izraeli lap már több mint egy évtizede megállapította, és nyomában immár a nyugati és izraeli sajtó is visszhangozza. (6)

Valójában a zsidók és a pedofília közötti szoros kapcsolatra utaló toposz nem új keletű. A Der Giftpilz (A mérges gomba) című német nemzetiszocialista kiadvány (1938) egyik elbeszélése például arról szól, hogy egy zsidó pedofil megpróbál behálózni két árja kisgyereket, cukorkát kínálva nekik.

A pedofília mint jelenség elsősorban a vallásos, ultraortodox zsidó közeg sajátja, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy csak a vallásos, talmudista zsidók gyakorolják, hiszen egy teljesen szekuláris zsidó, Sigmund Freud mondta azt, hogy a gyermekek már az anyaméhben is "szexuálisak".

Mindenki hallott már a katolikus egyházat alapjaiban megrengető sorozatos pedofilbotrányokról. Enyhén szólva nem rajongok ugyan a katolikus egyházért, pláne nem a II. vatikáni zsinat utáni mutációjáért, most Bergoglióval súlyosbítva, és igazán nem akarok az "ördög ügyvédje" lenni, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy brooklyni rabbi 18-szor nagyobb valószínűséggel zaklat szexuálisan gyerekeket, mint egy katolikus pap. (7)

Ha nem is olyan rendszeresen és célzatosan, mint a katolikus papok esetében, időnként azért az izraeli és diaszpórazsidóság pedofilfertőzöttsége is szóba kerül a nyugati és izraeli médiában. Ellenben a független magyar médiában néma csend és hullaszag érvényesül e tekintetben, nyilvánvalóan csakis azért, mert Jahve itteni "ajándékainak" eszükbe sem jut gyerekeket molesztálni szexuálisan, és így kilógnak az általános faji trendjükből, amelyet az alábbi kis hírcsokor is illusztrál.

117 gyermekáldozat és 85 letartóztatás a brooklyni (New York) ortodox zsidó közösségben kirobbant gyermekszex-botrány keretében. (8)

New York, Izrael és London prominens ortodox közösségeiben elharapódzott a gyermekmolesztálás és nemi erőszak vádja, és kiderült, hogy az ortodox zsidók rituális fürdőházaiban a kisfiúk szisztematikus szexuális abúzust kénytelenek elszenvedni. (9)

Izrael a "pedofilok menedékévé" válik, figyelmeztet a szexuális zaklatás áldozataivá vált gyerekek szószólója, miközben a Knesszetben a visszaélések megelőzéséért küzdő csoportok azt állították, hogy az ultraortodox közösségben "jelentősen nagyobb lehet az esetek aránya". (10)

Erre utal az is, hogy például egy ausztrál vizsgálóbizottság szerint a zsidó közösségek elrettentik az áldozatokat attól, hogy jelentsék a gyermekbántalmazásokat. A zsidó vallási törvények szigorú betartásának jegyében a (Köves Slomó-féle) habad lubavics szekták kitaszítottként kezelik és terrorizálják a szexuális bántalmazások gyermekáldozatait, nehogy kapcsolatba lépjenek az állami hatóságokkal. (11)

Zsidó gyermekvédelmi aktivisták szerint a világ pedofil zsidói egyre inkább "menedékként" használják Izraelt. (12)

A gyermekek elleni "szexuális abúzus minden zsidó mozgalom számára probléma, beleértve a liberálisokat is". (13)

Évente pedofilok tízezrei működnek Izraelben. (14)

Magába az izraeli hírszerzésbe is beszivárgott egy pedofil klikk. (15)

Emmanuel izraeli városban "biztos menedékre" találnak a pedofilok. (16)

"Egy lyuk van a rendszerben", amelynek következtében Izrael menedék lett a zsidó szexuális bűnözők számára. (17)

Izrael biztos menedék a pedofilok számára, ahol minden második héten megvádolnak egy óvodai dolgozót gyermekbántalmazással. (18)

Sok zsidó, akit az USA-ban pedofíliával vádolnak, Izraelben rejtőzködik az igazságszolgáltatás elől. (19)

Az amerikai CBS televízióban idézett egyik zsidó szervezet szerint 2014 óta több mint 60 szexuális ragadozó szökött a zsidó államba, amely az egyik izraeli hírportál szerint "az ígéret földje a pedofilok számára". (20)

Annak apropóján, hogy az abszolút mainstream CBS News riportot közölt az Izraelbe szökött pedofilokról, Andrew Anglin, az abszolút antimainstream The Daily Stormer főszerkesztője kifigurázza azt a zsidó szokást, hogy minden olyan tényt, amely bármennyire is negatív a zsidóságra nézve, kapásból antiszemita "hírlapi kacsának" nyilvánítanak és cenzúráznak.

Az előbbi szemléletes fotóval ábrázolt bizalomgerjesztő vámpírimitátor, alias Jonathan Greenblatt, akinél Andrew Anglin viccből bemószerolta a CBS-t, annak a Rágalmazásellenes Ligának (ADL) az ügyeletes főkápója, amelyet 1913-ban alapítottak a zsidók annak nyomán, hogy egy pedofil zsidót, aki megerőszakolt és megölt egy 13 éves goj kislányt, a bíróság börtönbüntetésre ítélte, de amikor a fajtársai a szokásos trükkjeikkel igyekeztek tisztára mosni és kihozni a sittről, a feldühödött gojok a saját kezükbe vették az igazságszolgáltatást és meglincselték. (Az esetről bővebben itt olvasható: Szegedi tanszékvezető professzor vitte be a legújabb gyomrost a Solymosi Eszter-gyilkosok mosdatóinak)

Az a tény, hogy gojok kezet mertek emelni Jahve egyik kiválasztottjára, olyan sokkolóan traumatikus hatással volt az amerikai zsidókra, hogy az ADL mindmáig főszerepet játszik bármilyen zsidókritika elfojtásában Amerikában, miközben fáradhatatlanul igyekszik utólagosan rehabilitáltatni a szerintük ártatlanul megrágalmazott és az antiszemita gojok gyűlöletének áldozatául esett fajtársukat.

2019 óta a New York-i zsidó intézményeket 150 gyermekmolesztálással kapcsolatos büntetőügy sújtja. (21)

Ez azonban "csak a jéghegy csúcsa". Legalább 100 olyan rabbi, vallástanító és más közösségi figura talált menedékre Izraelben, akiket máshol megvádoltak, perbe fogtak vagy elítéltek szexuális visszaélés miatt. (22)

A zsidó állam annyira védelmezi a talmudista hagyományt, hogy az egyik izraeli honatya szerint a pedofília törvényesítésére törekszik. (23)

Valószínűleg az ilyen természetű "keresletnek" köszönhető, hogy az utóbbi évtizedben Izraelben egyre csökken a gyermekkorú prostituáltak átlagos életkora, olyannyira, hogy az üzletszerűen szexuális szolgáltatással foglalkozó többezer tinédzser között már 11 évesek is vannak. (24)

Nem csoda, hogy Hollywood zsidó szexuális ragadozói szeretnek Amerikából Izraelbe slisszolni – Iustitia pallosa elől Jahve ölelő karjaiba. (25)

Elvégre összenő, ami összetartozik, ez esetben a szodomita tradíció szellemében.

Egyébként pedig az egykor a Holt-tenger környékén fekvő Szodoma és Gomorra városokat a Biblia szerint ugyan kánaániták lakták, de genetikai vizsgálatok szerint ők a mai arabokban és zsidókban mint vértestvérekben élnek tovább. (26)

A szodómia tehát igenis egy ősrégi zsidó hagyomány, ha esetleg elvetemült antiszemiták a Biblia szó szerinti értelmezése alapján megpróbálnák elvitatni azt a zsidóságtól. Teljesen természetes tehát, hogy magyarországi zsidó intézmények (a Gólem Szinház és a Mazsihisz) tiltakoznak a gyermekeket célzó homoszexuális propagandát tiltó törvény ellen, a legszentebb hagyományaik elleni támadásként értékelve azt. (27)

A vallásos zsidók körében köztudomás szerint a Bibliánál is nagyobb becsben álló Talmudban "az a szabvány, hogy a lányok hároméves korukban férjhez adhatók és készen állnak a közösülésre …, míg a fiúkat három és kilencéves koruk között büntetlenül lehet szodomizálni. A nem zsidó fiúk csak kilencéves kor felett szennyezik be a zsidót szex közben. Azok az anyák, akik nyolcéves fiaikkal közösülnek, nem válnak tisztátalanná az aktustól, a tizenegy év alatti lányoknak pedig tilos fogamzásgátlót használniuk szex közben. A fogságban tartott nem zsidó rabszolgalányokat hároméves koruknál korábban is férjhez adhatják papok." (28)

Egy rabbi éppen gyakorlati Talmud-órát tart a legifjabb nemzedék egyik tagjának, hogy legyen, aki továbbviszi a szodomita hagyományt:

Hírdetés

Úgy tűnik, a pedofil zsidók semmilyen körülmények között nem tudnak kibújni a bőrükből, még háborús körülmények között sem. A Hamász támadása nyomán otthonaikból elmenekült családok elszállásolására szolgáló egyik szállodában letartóztattak egy 64 éves férfit több 3-7 éves korú kisgyerek szexuális bántalmazása miatt. (29) De ez csak egy eset a sok közül. Idén február elején már több mint száz szexuális abúzus ügyében nyomoz az izraeli rendőrség, amelyek áldozatai az ilyen menedékhotelekben elszállásolt nők vagy gyerekek. (30)

Végül pedig ismerkedjünk meg néhány válogatott díszpéldánnyal a szodomita zsidó hagyomány kortárs művelői és propagandistái közül.

A zsidónak született, majd katolikus, majd evangéliumi keresztény, majd újra katolikus Michael Coren, aki momentán anglikán papként gondozza a gojok lelki üdvét, veszélyesnek tartja a "fundamentalista keresztény jobboldal" pedofíliával kapcsolatos "lelki komplexusát". (31) Neki tehát nyilvánvalóan nem okoz lelki komplexust a pedofília.

Dennis Prager, az amerikai konzervatívok egyik éceszgébere kategorikusan állítja, hogy "a biszexualitás a norma" és punktum. (32) Ehhez képest a homoszexualitás és pedofília ellen (papíron legalábbis) "zéró toleranciát" hirdető magyar kormány egyik konzervatív (?) agytrösztje (??), a Matthias Corvinus Collegium 2021 augusztusában 30 000 dolláros óradíjjal (az akkori kb. 6780 dolláros magyar éves minimálbér négyszeresével!) honorálta a Fityesz ifjúsági fesztiválján való haknizását, hogy a konzervatív értékeket – köztük értelemszerűen a biszexualitást – népszerűsítse a magyar fiatalság körében. (33)

Három évvel korábban a Schmidt Maca által vezérelt közalapítványnak még "csak" bagatell 20 000 dollárjába került Milo Yiannopoulos budapesti fellépése az Európa jövője c. konferencián.

Az akkoriban még az amerikai alt-right mozgalmat kompromittáló hisztérikus hisztrió a pederasztia (fiatal fiúk és idősebb férfiak közötti fajtalankodás) testgyakorló szószólója azóta, hogy egy pedofil pap 14 évesen bevezette az ilyen – saját szavai szerint – "fontos, gazdagító és hihetetlenül életerősítő kapcsolatokba". Isten igéjének eme buzgó misszionáriusa nemcsak egy ágymelegítőt szerzett magának, hanem egy mindaddig sötétben tévelygő lelket is megmentett az anyaszentegyház számára, aki a néger farkak falánk habzsolójaként azóta is hálás neki a dupla beavatási rítusért, neki köszönve hithű katolicizmusát. Ez utóbbi momentumot a vele foglalkozó magyar cikkek általában nem is mulasztották el megemlíteni, szokásukhoz híven csak a lényeget sumákolva el. Azt tudniillik, amit Jean-Marie Le Pen mondott Jean-Marie Lustiger párizsi hercegérsek "megtérése" kapcsán: "Ez lehet, hogy eggyel több katolikust jelent, de nem jelent eggyel kevesebb zsidót." A görög apjától örökölt vezetékneve ellenére anyai ágon "echte" zsidó trollt állítása szerint a magyar kormány hívta meg Budapestre, nyilván a közös zsidókeresztény örökség nevében és az európai fényes jövő apostolaként. (34)

Stephen Kershnar, a New York-i Állami Egyetem (SUNY) filozófiatanára szerint a pedofília "olyan mint a kickball vagy más sport, és ha a gyerekek beleegyeznek a szexbe, akkor nincs világos erkölcsi ok, hogy az helytelen vagy hogy tiltani kellene". Mi több, az egyéves csecsemő vérfertőző megerőszakolása valójában a javára szolgálhat: "Az, hogy (a szex) akár egy egyévessel is helytelen, nem teljesen egyértelmű számomra. Egyes kultúrákban arról számolnak be, hogy a nagymamák a fiúcsecsemőik megnyugtatására leszopják őket… Ha ez igaz…, nehéz elképzelni, hogy mi baj lenne vele…" (35) A The New York Times zsidó felekezeti napilap ajvékol is rendesen, hogy az efféle talmudista kijelentései miatt a professzor "tudományos purgatóriumon van", és ezek a szemét gojok biztonsági okokra hivatkozva nem engedik be az egyetemre, ezért kénytelen volt beperelni az intézményt. (36)

Joseph J. Fischel, az elit Yale Egyetem queer-teoretikusa a tekintélyes Boston Review-ban megjelent írásában azt állítja, hogy "azért fontos a gyerekek előtt perverz homoszexuális aktusokat végrehajtani, mert így megtanulják elutasítani a rasszizmust, a szexizmust és a homofóbiát, valamint olyan vizuális ingerekben részesülnek, amelyek a reményei szerint felizgatják őket". Érvelésében zsidó jogelméleti szakértőkre támaszkodik, akik szerint "a gyanútlan emberek előtt végzett nyilvános szexuális aktusok nem sértőbbek, mint a rasszista vagy "sértő" politikai beszéd, következésképpen a magán- és nyilvános viselkedés közötti különbségtétel önkényes, heteronormatív, és meg kellene szüntetni". (A pilpult lefordítva: lehetővé kell tenni, hogy mindenki nyugodtan közszemlére tegye az összes nemi perverzióját.) Fischel szerint "a gyermekek sokkolása bármely életkorban azáltal, hogy szándékosan groteszk szexuális aktusokat mutatnak nekik arra való, hogy megkérdőjelezze a "heteronormatív" alapértelmezésüket, valamint potenciálisan "kíváncsivá" tegye és rávegye őket arra, hogy "szeressék azt" (amit látnak)". (37)

Noah Berlatsky, a Nazi Dreams: Films about Fascism (Náci álmok: filmek a fasizmusról) című "korszakos jelentőségű tudományos szakmunka" (copyright: zsidó média) szerzőjeként egyrészt azt ígéri, hogy megtanítja olvasóit, "hogyan ismerjék fel a nácikat, és hogyan üssék őket orrba!", másrészt a Prostasia pedofilmentegető szervezet egyik gurujaként azt állítja, hogy a szexuális bűnözők nyilvántartása "rasszista" (mert zsidóként tökön találva érzi magát általa). Nem meglepő módon a "gyermekkorú szexmunkásokra" (sic!) nézve legnagyobb fenyegetésnek a rendőrséget tartja, a szülőket pedig ugyanolyan "zsarnoki, elnyomó osztálynak", mint a gazdagokat és a fehéreket. (38)

Elvetemült antiszemiták hajlamosak mindenért a zsidókat hibáztatni. Egyesek közülük azt állítják, hogy a zsidók kicsinyesek és önzők a gojokkal szemben. Ennek a gusztustalan antiszemita sztereotípiának az élő cáfolata a Pornhub portált Etikus tőkéstársak (Ethical Capital Partners) cégnév alatt irányító kanadai rabbi, egy bizonyos Solomon Friedman, aki a zsidó szodomita hagyományt nagylelkűen megosztja a gojokkal, "melegszex" és "transzszex" tartalommal bővítve a fősodrú pornót a heteroszexuális férfiak "megtérítése" érdekében. Ennél szebb példát a zsidó önzetlenségre keresve sem lehetne találni. Legyünk lenyűgözve!

A pedofília talán a leghatékonyabb módszer, amellyel a zsidók korrumpálják a goj politikusokat. Bár a bizalmi korrupció is nagyon gyakori zsidó zsarolási technika az amerikai és európai közhivatalnokok kontrollálására, a zsidók inkább a pedofíliát használják, amikor csak tehetik, mert ez – legalábbis egyelőre még – megbocsáthatatlan bűnnek számít a közvélemény szemében. A gyermekeket már az ókor óta rabszolgasorba taszítják prostitúció céljából, és a feljegyzett történelem során a zsidók voltak az a törzs, amelyik a leginkább hajlandó volt ezt a mocskos üzletet felhasználni az általa kínált politikai előnyök megszerzése érdekében.

Az utóbbi évtizedek legnagyobb pedofilbotrányának is véletlenül (vagy talán mégsem?) egy zsidó a főszereplője. Jeffrey Epstein, a börtöncellájában meg(ön)gyilkolt kapcsolatüzér (power broker) és hivatásos strici fiatal, alkalmanként kiskorú fehér lányokat hajtott fel és közvetített ki szexuális szolgáltatásra befolyásos és gazdag klienseinek, főleg gojoknak, akiket a szexuális légyottokról titokban készített felvételekkel zsarolt, valószínűleg a Moszad megbízásából.

Magától értetődően Epstein és fajtársai sem maradtak ki a "jóból". Az egyik születésnapjára például három 12 éves francia kislányt kapott "ajándékba" egy párizsi modellügynöktől, aki az évek során – Epstein saját bevallása szerint – legalább ezer tinédzsert szállított az ágyába szexuális szolgáltatásokra. (39)

Mindezek után persze törvényszerűen felbukkannak majd a szokásos oktondi trollok a kommentelők között, akik a tényektől és adatoktól csöppet sem zavartatva magukat azzal fognak érvelni, hogy a nem zsidók között is vannak pedofilok, teljesen fölösleges tehát a zsidókat csesztetni. Igen, a nem zsidók között is vannak aberráltak, de nem mindegy, hogy milyen arányban. Arról nem is beszélve, hogy a gojoknál a szexuális deviancia, konkrétan a homoszexualitás tudtommal még nem számít deklaráltan megóvandó és ápolandó történelmi hagyománynak, mint a zsidóknál. Legalábbis egyelőre, mert az utóbbiak gőzerővel lobbiznak, hogy e tekintetben is "megtérítsék" a gojokat, összhangban azzal a tudományosan dokumentálható – és például Csonthegyi Szilárd cikksorozataiban is meggyőzően alátámasztott – ténnyel, hogy a fehér társadalmakat az utóbbi kétszáz évben felforgató szociokulturális devianciák propagandistái, agitátorai és aktivistái között a népességen belüli számarányukat jóval meghaladó mértékben képviseltetik magukat zsidók, nyilván nem véletlenül. Márpedig erre a tényre semmiféle talmudista pilpullal nem tudnak gombot varrni a Kuruc.info kommentelői közé beszabadult zsidócsahosok, bármennyire is próbálkoznak majd.

Hep Titusz

(Kuruc.info)

(1) Homosexuality Is Part of Jewish Tradition  

(2) https://blogs.timesofisrael.com/israel-is-the-gayest-..

(3) Welcome to Tel Aviv, the gayest city on earth

(4) STUDY: One-Third of Israelis Are Bisexual

(5) Pedophilia and Homosexuality

(6) Advocacy Group: Israel Is a Pedophile’s Paradise

(7) Religious Affiliation of New York Residents by Borough

(8) Orthodox sex abuse scandal

(9) The Child-Rape Assembly Line

(10) Israel Becoming a ‘Refuge for Pedophiles,’ Warns …

(11) Jewish communities discouraged survivors from reporting …

(12) Diaspora pedophiles increasingly use Israel as ‘a haven,’ …

(13) Sex abuse exists in all Jewish movements | David Benkof | The Blogs

(14) Tens of thousands of pedophiles operate in Israel every year

(15) Israeli intelligence infiltrated by pedophilia ring, Maariv, 2017. 02. 15.

(16) Emmanuel, the town in Israel where pedophiles find safe …

(17) ‘There’s a Hole in the System. Israel Became a Haven for …

(18) Ending the party of abuse | Israel National News – Arutz …

(19) Many accused Jewish pedophiles in US flee to Israel — report

(20) Israel, the Promised Land for pedophiles

(21) NY Jewish institutions hit with 150 child sex abuse lawsuits …

(22) ‘Tip of the Iceberg’: How Foreign Sex Offenders Find …

(23) Israel is trying to legalize pedophilia – Avi Maoz

(24) Age of Child Prostitutes in Israel Dropping, Report Finds

(25) Why Hollywood’s Alleged Sexual Predators Love Moving to …

(26) DNA from the Bible’s Canaanites lives on in modern Arabs …

(27) Hungarian Jews protest law against sharing content on …

(28) https://stopnoahidelaw.blogspot.com/2019/03/pedophilia-in-talmud.html

(29) 64-Year-Old Man Arrested for Alleged Child Abuse at Hotel for …

(30) Displaced women, children endure sexual violence inside …

(31) Opinion: The far right’s fixation on pedophilia is dangerous

(32) Dennis Prager Says Bisexuality is ‘The Norm’

(33) Hungary Paid Dennis Prager $30000 for an Hour of …

(34) Milo Yiannopoulos: Az Orbán-kormány meghívott Budapestre

(35) Jewish Professor at SUNY Fredonia Advocates for Child …

(36) Professor Who Was Banned from Campus Sues SUNY …

(37) Jewish Intellectuals Call On Gays To Perform Sex Acts In …

(38) Meet Noah Berlatsky: The Rutgers University Press published author working hard to normalise pedophilia

(39) Jeffrey Epstein was sent three 12-year-old French girls as ‘ …


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »