Szoboszlai Dominik vezetésével újra pályán a magyar labdarúgó-válogatott

Szoboszlai Dominik vezetésével újra pályán a magyar labdarúgó-válogatott

Csütörtökön ismét pályára lép a magyar labdarúgó-válogatott. Marco Rossi együttese 20:45-től Szerbia ellen folytatja az Európa-bajnoki selejtező sorozatát. A jövő évi torna szempontjából sorsdöntő mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport, a Kossuth Rádió és az m4sport.hu is.

A héten három labdarúgó-válogatott mérkőzést is élőben közvetít a közmédia. Csütörtökön a Szerbia–Magyarország mérkőzés előtt, az U21-es együttesünk Eb-selejtezőjét követhetik a szurkolók. 17:45-kor kezdődik az M4 Sporton a Magyarország-Kazahsztán találkozó.

Gera Zoltán együttesében több olyan játékos is szerepel, akik a jövőben az A-válogatott meghatározó tagjai lehetnek. Németh András, Lisztes Krisztián és Vancsa Zalán játékát is érdemes figyelemmel kísérni. Vasárnap ismét Marco Rossi együttesének szurkolhatunk, 18 órától Csehország ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen nemzeti együttesünk.

Hírdetés

A selejtezősorozat egyik legfontosabb mérkőzésén lép pályára csütörtökön az A-válogatott. Marco Rossi szövetségi kapitány ezúttal több alapemberre sem számíthat sérülés miatt a férfi A-válogatott keretéből.

Ugyanakkor hosszú idő után csatlakozhat a kerethez a súlyos sérüléséből nemrég felépült Gulácsi Péter, illetve három olyan játékos is a válogatottal készülhet, aki még sosem kapott felnőtt válogatott-meghívót. Együttesünk csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik fantasztikus formában várja a mérkőzést, miután megszerezte első gólját a Liverpoolban.

2028-ig az M4 Sport a magyar labdarúgó-válogatott és a következő két Európa-bajnokság kizárólagos otthona!

(MTVA/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »