Szkítiától Maghrebig – angol felirattal – From Scythia to Maghreb -with english subtitle- (terjesszd – share pls)

NIF: Tóth Gyula előadása a naptár módosítások miatt adódott óriási időelcsúszásokhoz és az ezt kihasználó történelem hamisítókról.

Javasoljuk a hosszú és izgalmas előadást, nagyon is alapos és tudományos előadás megnézéséhez füzettel, ceruzával a kézben felkészülni. A videót gyakran megállítani és feljegyezni a hallott adatokat. Egyébként nem fogunk tudni kiigazodni a hatalmas adat halmazból, amit a szerző fejből előad! Előadását könyv formában meg lehet vásárolni!

Belovai Zsuzsanna Olvasói levele: Kedves Tóth Gyula! Most olvasom a könyvét. Döbbenetes, meggyőző, lenyűgöző, közérthető. Olyan precíz és alapos, mint egy matematikus. Állítás, tétel, bizonyítás. Vagy indirekt módon a hamisság megcáfolása. Ezt a könyvet több nyelvre le kellene fordítani, és terjeszteni-terjeszteni-terjeszteni az Eu. országaiban. Főleg, ahol a megtévesztett, káini lelkületűvé vált testvérnépeink élnek. Ahová a Turul nemzetség adott feleségnek királylányokat, szenteket. Ha mindezt tudnák, ami a könyvében meggyőző módon le van írva, talán megváltozna a lelkük, helyreállna az identitás-tudatuk, és másképp viszonyulnának hozzánk, őseik népéhez.

Hírdetés

Nemzeti InternetFigyelö (NIF)

Kategória:Valóság, Videó Tagged: naptár módosítások, történelem hamisítók


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »