Szivárványos támadás zúdult az angol focira

Manapság egyre gyakoribb a futball ellen elkövetett merényletek száma. Megint az angol focistáknak kellett propagálni a másságot. Nem az első ilyen akciója volt ez az LGBT-nek, de most rendesen túltolták az akciójukat. 

A neo-liberális erőszakos kampány megint támadást indított a sport, nevezetesen Európa egyik legnézettebb bajnoksága ellen. Gondoljunk csak bele, hogy Európa és világszerte hány millióan követik az angol bajnokságot hétről-hétre… A Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek mozgalma, az LGBT nem ismer határokat.

RAINBOW LACES – Szivárványos fűzők

A Premiership klubjainak és játékosainak kötelező jelleggel kellett a homoszexualitást hirdetniük. Kampányol az egész liga. Az összes elsőosztályú csapat mérkőzésein megjelentek a szivárványos kellékek. Valahol a szögletzászló, máshol a játékosok ruháján. Bevonulásnál az angol futballszövetség nagy zászlaja is hirdette a kampányt. Csapatok Facebook oldalán, reklámtáblák, még a cserét jelző digitális táblán is ez van.

Hírdetés

Még szerencse, hogy rendes sportemberek lévén egy labdarúgónak vagy sportvezetőnek, netalán elnöknek sem sikerült felháborodni az aljas akción. A futball klubok sajnos már brandként működnek. Korántsem azt a szerepet töltik be a közösségi életben, mint régen. Szóval nincs mit ezen csodálkozni…

De, azért emlékezzünk vissza, hogy is kezdődött mindez?

“Jaj, hüpp-hüpp! Mi csak annyit szeretnénk, hogy ne bántsatok, mi is csak emberek vagyunk, hüpp-hüpp… Fogadjátok el…”

Ma már kötelező jelleggel nyomják a képünkbe.

 


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »