Szíriára akarták rákenni a migrációs balhét,de nem sikerült

Szíriára akarták rákenni a migrációs balhét,de nem sikerült

Érdekes elgondolkodni azon, hogy jelen pillanatban mennyire látványosan nyilvánul meg a média tudatmanipulációs fegyvere.

Sok-sok évvel ezelőtt, a szíriai háború kirobbanásának első éveiben, mikor még a cigány “kérdés” volt a legnagyobb probléma Magyarországon, és a menekült “kérdés” még halványan sem derengett az ország horizontján, most hová is fajultak el a dolgok, hová is jutottunk.

Érdekes elgondolkodni azon, miután Szíria megnyerte a “harmadik világháborút”, s bár még hosszú út áll előtte, hogy talpra álljon, a szíriai háborúra ráépített összes alattomos “komponens” továbbra is jelen van a világban.

Ez annyira átlátszó és egyértelmű, hogy méltán mondhatjuk ismét, Szíria tragédiája rántotta le a leplet azokról az sötét dolgokról, amik gátlástalanul ásták alá az “Emberinek” nevezett értékes “dolgokat”.

Az egyik ilyen összetevő a “menekült” “kérdés”.

A kezdet-kezdetén Szíriával vitették el a “balhét”, mondván, hogy Szíria az oka ennek az óriási menekülthullámnak, ami Európa felé tart, a szíriai háború az oka a menekültáradatnak, 90 %-ban szír minden menekült.
Ezt próbálta elhitetni velünk a média.
Persze kint a terepen, a pályaudvar előtt ez teljesen máshogy mutatkozott, akár csak a déli határvonalon, a menekültek töredéke beszélte a szír nyelvet és hiába volt a sok hamis szír útlevél, azért a Migration Aid és a szalafista graffitik mindent elárultak a hozzáértőknek.

Kedves olvasó, tegye fel a kérdést magának, hogy milyen szép ívet járt be ez a migrációs “dolog” az elmúlt öt, hat, hét év alatt.

Hol vannak már a szír menekültek? Hol van már a szíriai háború?

Hírdetés

… és a “migránsok”, csak jönnek és jönnek. Ha nem keleti irányból, Szíriai felől, akkor délről.

Szíria tragédiájára gyönyörűen ráépítették azt a programot, ami most is ugyanúgy folyamatban van, csak most már Szíriára nem lehet annyira hivatkozni.

Mi köze van az Afrikából ezrével folyamatosan betelepített embereknek a szíriai háborúhoz?

Semmi.

Akkor miért “menekültek”, és mi elől, miért menekülnek?

A migrációs “kérdés” prezentálása a médiában gyökeres változáson fog átmenni, miután Szíriában szép lassan és folyamatosan konszolidálódik a helyzet.

Egy új “etetésnek” leszünk ismét kitéve, csak most már nem lehet majd Szíriára hivatkozni.

Lesz mire, ne aggódjunk.

Orientalista.hu – Siroi Isi


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »