Szír szerencse Németországban: három feleség, 13 gyerek és 3800 euró (inkább hétezer) az adófizetőtől

Szír szerencse Németországban: három feleség, 13 gyerek és 3800 euró (inkább hétezer) az adófizetőtől

A Kuruc.info már beszámolt a szír Abboudról, aki három feleségével és 13 gyerekével élősködik Németországban.

Az, hogy valóban élősködőkről van szó, nem dühből odavetett szó, hanem tényeken alapuló kijelentés: a Journalistenwatch.com portál „Szír szerencse Németországban: három feleség, 13 gyerek és 3800 euró (tényleg?) az adófizetőtől” (Syrisches Glück in Deutschland: Drei Frauen, 13 Kinder, und 3800 Euro (wirklich?) vom Steuerzahler) címmel további részleteket közölt róluk.

Nézzük meg, hogy miről is van szó!

A 40 éves szír Abboud Sweid büszkén mesélte el a Bild újságnak, hogy minden este a Korán szerint másik feleségével hál és szorgalmasan gyerekeket csinál. Ezek az újpolgárok az importált családi idilljükkel állítólag közel havi 3800 eurójába kerülnek a német adófizetőknek. A „pasa” három, az állam által fizetett luxuslakásban tartózkodik, miközben szociális segélyre szoruló németek kempinghelyeken, vagy mint egy heidelbergi nyugdíjas nő esetében, játékvezetői kabinban vannak elszállásolva. Ez ragyogó példája egy olyan Németországnak, ami jelenlegi formájában a következő húsz évben el fog tűnni a térképről, mellyel kapcsolatban a zöldek és a baloldal már most igencsak örülnek.

„Abboud, a szír menekült német akar lenni”, írta ujjongva a Bild bulvárújság, bemutatva őt, feleségeit, valamint gyerekeit név szerint is. Azt is hozzátették, hogy Abboud harmadik felesége terhessége végén jár, és a legfiatalabb, Németországban megfogant gyerek hamarosan világra jön.

(Megjegyzés: az adófizető Hans pedig bizonyára repes az örömtől, hogy 13 helyett immár 14 kis füstösképűt kell majd eltartania…)

Mielőtt Abboud Németországban menekültstátuszt kapott és „kiccsaládjával” rátelepedett a német szociális pénztárra és lakóhelyiségekre, Szíriában állítólag betegápolóként dolgozott, valamint egy kis építőanyaggyárat üzemeltetett. 2006-ban vette el első feleségét, Raeiaat; vele négy gyerekük lett, akik 9 és 14 év között vannak. 2009-ben vette el második feleségét, Ebtisamot, akivel hat gyereke lett. 2013-ban vitte haza a harmadik feleséget, akivel négy gyereket hozott össze.

(Megjegyzés: a tapasztalat egyrészről azt mutatja, hogy a migránsok hazudnak a képzettségükről, másfelől pedig még ha tényleg rendelkeznek is valamilyen képzettséggel, a harmadik világban kapott oktatás színvonala messze elmarad a civilizált világban kapott oktatás színvonalától. Lásd többek között itt, itt, vagy éppen itt.)

2015-ben a „pasa” a háremével állítólag az Iszlám Állam elől menekült Merkelországba. Ő és feleségei nagyon megdöbbentek, hogy ott a többnejűséget először nem akarták elismerni. Végül azonban a muszlimok szokás szerint érvényesítették az akaratukat a teljességgel túlterhelt és naiv bociszemű hatóságokkal szemben, és manapság a Bild szerint „három különböző lakásban élnek, ebből kettő egy házban van. A harmadik csak néhány percnyi távolságra van. Abboud az első feleségénél van bejelentve”.

Hírdetés

Aztán azért a Bild előrukkolt a farbával, hogy a vérbő szerelmi életet mégis ki pénzeli:

„Eddig a népes családból senki sem dolgozott. A család a hivataltól – Abboud, az apa adatai szerint – összességében 3785 eurót kap. Ez a Hartz IV-ből [munkanélküli segélyből] és a családi pótlékból tevődik össze. A lakásokra a bérleti díjat azt állam fizeti”.

(Megjegyzés: valójában a német állam nem fizet semmit, ugyanis a világ egyetlenegy államának sincs pénze, mert pénze csak az adófizetőknek van. Amit a német, az amerikai, a magyar stb. állam csinál, az az, hogy fegyveresei, azaz a rendőrök révén megfenyegeti a szorgalmasan dolgozó Hanst, Joe-t, Árpádot stb., hogy adja át pénze egy részét, majd az erővel elvett pénz egy részét továbbadja Abboudnak, Tyrone-nak, Rikárdónak stb.)

Abboud végezetül ezt mondta a Bildnek: „Habár három feleségem van, szeretnék németté válni”.

(Megjegyzés: annak, hogy németté váljon, nincs esélye, ahogyan Ahmed sem lehet svéd vagy Mickey sem lehet ló, akármennyi időt is töltsenek el Svédországban vagy az istállóban).

Ha németté nem, de német állampolgárrá válhat, ugyanis Németországban egyedül az AfD utasítja el élesen a saríát, azaz az iszlám jogrendet, míg a többi pártban az azzal szembeni ellenállás az iszlamizáció előretörése miatt gyorsan lelohadt.

Hogy az Abboud által megadott adatok valósak-e, az kétséges. Egy felpaprikázódott olvasó, aki teljes nevét és e-mail-címét megadta a Journalistenwatch.com portálnak, azt írta, hogy tiszteletdíj nélküli szociális munkásként dolgozik egy egyesületnél, ami nehéz sorsú emberekkel foglalkozik, és ő maga több mint húsz éve tevékeny ezen a területen. Éppen ezért a szír család állítása, hogy családi pótlékkal és további szállásköltség-térítéssel együtt alig 3500 eurós Hartz IV-juttatást kapnak, nem igaz.

Ha az ember figyelembe veszi a család állapotát (gyerekek életkora, meglévő feleségek száma), az ügyben illetékes hivatal, azaz a Jobcenter gyakorlatát a muszlim többnejűséggel kapcsolatos ún. rászorultsági életközösségek vonatkozásában, valamint ismeri a díjtételekre vonatkozó szabályokat, tudja, hogy a család tokkal-vonóval (családi pótlék, Hartz IV-juttatás, a három lakás szállásköltségei) csaknem havi 7000 eurót kap a német államtól.

Ez már önmagában is rossz, különösképpen azért, mert ez a család nyilvánvalóan semmilyen szakmai képzettséget nem hozott magával Németországba, tehát még ha az összes felnőtt munkába állna is, ennyi eltartott mellett akkor se tudnának annyit keresni, hogy az életüket Németországban szociális juttatások nélkül vigyék.

Ezeket az embereket néven kell nevezni: gazdasági menekültek, akik csak azért jöttek Németországba, hogy ott a világviszonylatban legmagasabb szociális juttatásokat élvezzék annak tudatában, hogy cserébe nem kell dolgozniuk, illetve dolgozni szakmai képzettség híján nem is tudnának. Ez vonatkozik azoknak az úgynevezett menekülteknek a többségére is, akik 2015. óta jöttek Németországba.

(Megjegyzés: ez az élősködés megfelel a saría előírásának, mely szerint a Könyv népeinek, azaz alapvetően a zsidóknak és a keresztényeknek a kötelessége, hogy kellő alázattal megfizessék a dzsizját a muszlimok eltartására, és ha ezt nem akarják megtenni, akkor a muszlimok megölhetik őket. Lásd pl. Korán 9:29)

Levelét azzal zárta, hogy ezen állítólagos menekültek közül sokan hamis személyazonossággal egyidejűleg több önkormányzatnál vesznek fel Hartz IV-juttatást, valamint rendszeresen lányfuttatással és kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos bűncselekményeket követnek el, így aztán az embernek nem kell csodálkoznia, hogy a Bild egy másik kiadásában arról siránkoztak, hogy Németországban 100 milliárdnyi adóhiány van.

Hidra – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »