Szír betolakodó kontinensfoglalók megvertek egy buzi zsidó AfD-szimpatizánst, mert kipát viselt…

A 25 éves, Marvin F. nevű, a Berlin melletti Postdamban élő férfi éppen kipában sétált szülővárosa vasútállomása körül, amikor hirtelen felbukkant két fiatal szír migráns, akik előbb azzal szidalmazták, hogy „büdös zsidó”, majd megütötték és leköpték – írja az Origo. A támadó migránsokat még a helyszínen elkapták és letartóztatták a rendőrök. Az áldozat, aki egyébként meleg, azt nyilatkozta, hogy vallása és szexuális irányultsága miatt nem érzi magát biztonságban Németországban.

A legújabb, szombaton elkövetett németországi antiszemita támadásról először a Berliner Morgenpost számolt be a dpa német hírügynökség információi alapján. A hírt később átvette a The Jerusalem Times, az izraeli lapnak pedig nyilatkozott maga az áldozat, Marvin F. Saját bevallása alapján az elmúlt két hétben két antiszemita atrocitás is érte. Július közepén épp a Hessen tartománybeli Giessenben tartózkodott, amikor ismeretlen elkövetők lekapták a fejéről a kipáját, amit ő már 10 éve napi rendszerességgel visel, a zsidó vallása iránti tisztelet jeléül.Szombaton aztán – egyedül, vonattal – hazament a szülővárosába, a Berlin melletti Potsdamba.

Hírdetés

Ekkor is kipát hordott a fején, amin egy Dávid-csillag volt látható. Miután leszállt a vonatról, nemsokára megjelent a helyszínen két migráns, akik hangosan „büdös zsidó” kifejezéssel kezdték el szidalmazni, majd több alkalommal megütötték, a végén pedig leköpték Marvin F.-et. A bántalmazott zsidó férfi azonnal hívta a rendőrséget, akik még a pályaudvar körül elkapták és ezt követően őrizetbe vették a migránsokat.

A tettesek szír állampolgároknak vallották magukat, de ezt nehéz bizonyítani, mivel nincsenek papírjaik.A megdöbbentő antiszemita atrocitás után az áldozat azt nyilatkozta, hogy az antiszemita muszlim migránsok miatt zsidóként már nem érzi magát biztonságban Németországban.

Marvin F. egyébként meleg és az élettársával egy háztartásban él Potsdamban – írja a Voice of Europe. 2017-ben csatlakozott a bevándorlásellenes, jobboldali Alternatíva Németországért (AfD) párthoz, saját bevallása alapján azért, mert zsidóként és melegként a tömeges muszlim migráció miatt veszélyben érzi magát, és szerinte az AfD-t leszámítva egyik németországi párt sem foglalkozik a hozzá hasonlók problémáival. A bevándorlásellenes pártnak 2018 októberében a zsidó tagozata is megalakult, aminek Marvin F. szintén a tagja.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »