Szintezzünk! Nők osztályozása tízes skálán

Szintezzünk! Nők osztályozása tízes skálán

Örök problémának látom nem csak itt, de más oldalakon is a szintek kérdését mind a férfiak és mind a nők részéről. Nem egyszer tapasztaltam, hogy a megtetsző alany 10-es szintűnek van titulálva, mert: tetszik, kell, meg akarom dugni, szerelmes lettem…úgyhogy 10/10 a csaj. Ettől csak az a rosszabb, mikor 10-ből kezdik levonni egy-egy nem ideális tulajdonság alapján, hogy aszongya: lehetne nagyobb melle, úgyhogy már csak 9, meg a segge sem elég kerek, akkor nyócas! Hö, nyócas nőket dugok gecó!

Fontos megjegyezni, hogy csak külső tulajdonságok alapján áll össze a lista. Belső értékek, pozitív-negatív tulajdonságok, szexben nyújtott teljesítmény nem egy, de akár 2-3 szinttel is javíthatja vagy ronthatja egy nő valós szintjét, értékét.

Az alapvető hiba véleményem szerint az origó meghatározásának hiánya, és ezért nincs használható képlet, elmélet, iránymutatás. A fotókkal illusztrált szintezés meg főleg baromság, hiszen egyéni preferenciák mozgatnak minden embert. Ízlések és pofonok… Hiszem, hogy ez a cikk legalább iránymutatásként szolgál.

Tehát: origó! Ezt kell minden férfinak önmaga számára meghatároznia. Ez a nullpont, amitől pozitív vagy negatív irányban eltér egy nő. Gyakorolj az utcán, a plázában, bárhol ahol emberekkel vannak. Gyakorolj a társkereső, a Facebook képein, de ne hagyd figyelmen kívül, hogy a fotók mindig a legjobbat próbálják mutatni és minimum egy szintet pluszban hazudnak. Ahogy a nő eldönti 3 másodperc alatt, hogy akar e tőled valamit, neked is fel kell tudnod mérni helyesen egy nő szintjét 3 másodperc alatt. Az origó akkor helyes, ha a matematika szabályai szerint nincs fals eredmény. Magyarán a pénztáros lány, akit 6-nak mértél fel, a kolléganőd 7-nek ítélt barátnője szerint is 6-os szintű marad és nem kell fejben 4-nek degradálni.

Hogy milyen az origó? Lássuk!

5. Origó! Átlagos nő! Nem kövérebb, nem soványabb mint ahogy a nőket szereted. Cici számodra megfelelő méretű, popsi alakjához illő, formás. Rendben van, testre és arcra is. Simán dugható, mondod rá. Arcra nem a feltűnően szép, de nincs is benne semmi kivetnivaló, vagy ami hibaként felróható! Nem forogsz utána az utcán, de ha bemutatnak neki vagy megismered valahol, nem látod semmi akadályát a további ismerkedésnek. Jó sminkkel és jól megválasztott ruhákban könnyen 6. vagy akár 7. szintűnek is mutathatja magát (strandon nem) , ezt mindig észben tartani!

Női szintek átlagtól lefelé haladva:

4. Átlagostól annyiban tér el, hogy kisebb a melle mint kéne, vagy épp nagyobb mint szeretnénk, tudható, hogy melltartó nélkül mindkét esetben csalódni fogunk. Segge, csípője vagy nem elég kerek vagy bár nem túlsúlyos, mégis nagyobb kicsit mint szeretnénk. Ide tartoznak a testre 5-ös  lányok is, akiknél arcra zavar valami. Túl nagy orr, penge száj, túl kerek arc vagy épp túl éles-szögletes arcvonások… Még nem látjuk csúnyának, de már „érdekes” kategória. 5-ös vagy akár 6-os testű nőt is ronthat idáig az arca!

Hírdetés

3. Túlsúlyos, még nem kövér, de már van has, amit a nagy mellek sem tudnak feledtetni és egy szűkebb nadrág fölött már hurkásodik a derék. Túl nagy segg, amit már a szűk farmer sem tud tökéletesnek hazudni. Ide tartoznak a túl vékony, szinte mell nélküli lányok, fiús csípővel, lapos seggel, combcsont ívét követő combokkal, egyenletesen vékonyodó lábszárral, vádli nélkül. Szabályos arcvonások, elbűvölő szemek, jól megválasztott ruházat hazudhatják 4-nek, de az első meztelen élmény visszaránt a valóságba szintjét illetően.

2. Betegesen sovány, már szinte groteszk vékonyság. A nőies vonalak formák szinte teljesen hiányoznak. Vagy épp igazi zsírdisznó, farönknyi combok, hurkákon támaszkodó csöcsök, formátlan íróasztalnyi picsa. Aki bedől a fentiek ellenére egy kivételesen szép arcnak vagy dús dekoltázsnak mert áll a cerka, az egész életében szégyellni fogja a „trófeát” mindkét véglet esetén.

1. Taszító minden értelemben. Csak viszolygást vagy sajnálatot válthat ki a férfiakból. Ez a szint láthatatlan az egészséges férfiak számára.

Női szintek átlagtól felfelé haladva:

6. Átlagostól egy jellemzőben pozitívan eltérő tulajdonságú nő. Még nem a feltűnő szépség, de már arcvonásaiban is vonzó-szép, egy átlagos, rendben lévő, csinos női testtel. Vagy rendben lévő arc, de a lábai vagy a segge vagy a mellei miatt mégis emlékszel rá: megnézed, szívesen megismernéd.

7. Átlagostól legalább két ponton jobb, ezért már nem is nevezhető átlagosnak. Ő a jó nő! Arcra lehet csak szimpatikus, de olyan csinos, hogy már távolról is kiszúrod. Vagy átlagos test, de feltűnő lábak, mellek vagy popsi és szép, megismerésre csábító arc.

8. Ő már a kifejezetten gyönyörű, feltűnő alakú nő. A pozitív tulajdonságai már együtt jelentkeznek, az elképzelt ideáltól csak árnyalatnyi hibák vagy hiányosságok miatt marad el, melyek csak megismerés és első szex után észrevehetőek. Viszont a fellelt apró hiányosságokat is megbocsátod, hiszen többszörösen kompenzálja más előnyökkel. Őt gondolhatják 10-nek a férfiak.

9. NEM, nem dugtál 9-es nőt, sőt élőben a férfiak nagy része nem is látott. Rájuk vágysz a moziban és a 4K pornó közben. Nagyon kevesen vannak, csak meztelenül és smink nélkül lehet egy nő 9-es. Ezért a világ és a pornóipar celebjei kiesnek a kitárulkozó meztelenség hiánya és/vagy a smink miatt. A vélt 9-es nők nagy része 8-as. Pornósoknál a smink nélkül átlagos, sokszor már taszító arc a kívánatos test ellenére is degradálhatja akár 6-os szintre vagy még lejjebb az „álomnőt”. Ne feledd, a testet is sminkelik sok esetben, szakértő világosítók és díjnyertes operatőrök gondoskodnak az olyan beállításokról, melyben minden a helyén van és megfelelően mutat. Hollywood esetén ehhez még a digitális utómunka is jár!

10. Nincs 10.-es nő! A művészetben megtalálható kézzelfogható vagy digitális formában. De leginkább csak a fejünkben él és nincs két egyforma elképzelés.

Ne engedd, hogy férfiként az egód hazugságra bírjon önmagad előtt is. Emlékezz vissza a nőkre akikkel valaha voltál és ha nincs ellentmondó eredmény, akkor jól szintezted be őket. Ha ez megvan, tovább lépünk a férfiak szintezésére. A piros pirula keserű, a következő rész épp erről szól.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »