Szintet lépett a cancel culture: listázzák a Trump-szavazókat

Szintet lépett a cancel culture: listázzák a Trump-szavazókat

Harcoljunk együtt a hazai terroristák ellen! – ezzel a szlogennel indult a trumpvoterslist.org. Azért hoztuk létre az oldalt, hogy a Trump megválasztásáért felelős emberek soha ne fenyegethessék nemzetünket és szabadságunkat – írják az oldalon. 

Mi egy sokszínű társaság vagyunk, akik pozitív változást szeretnénk elérni azzal, hogy leleplezzük a Trump-szavazókat. Hisszük, hogy a volt elnök szavazói csak a névtelenség miatt szavaztak rá. Egyértelmű, hogy az USA valódi többsége nyilvánosan kiállt Trump ellen, a mi kötelességünk pedig az, hogy közzétegyük azok nevét, akik titokban támogatták – írják a rólunk rovatban.

Hírdetés

És hogy mi lesz a nevek sorsa? Egyelőre egy titkosított adatbázisban gyűjtik, hogy később nyilvánosságra hozzák, vagy ha ez „jelentős kockázattal jár”, akkor csak a köztisztviselőknek juttatják el. Az oldal létrehozói természetesen a törvényességre is ügyeltek: felhívják a figyelmet, hogy ezt a fajta tevékenységet nem szankcionálják az adatvédelmi törvények.

Persze, nem mindenkinek tetszik az ötlet, az oldalon jelzik, hogy beépítettek néhány szűrőt, hogy a továbbiakban ne lehessen bejelenteni Trump-szavazóként a demokrata párt köztisztviselőit.

(Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »