Szinte biztos volt, hogy előjön a zsidó szál a párizsi merényletek kapcsán

A Bataclan klub 2008-ban – az iszlamisták szerint – egy Izrael-párti, arab-, palesztin- és muszlimellenes rendezvénynek adott helyet és ezen felháborodva kilátásba helyezték, hogy “legközelebb nem beszélgetni jönnek ide”.

Hírdetés

Facebookon közzétett videó alatt az olvasható, hogy a párizsi Bataclan klub már évek óta célpontnak számított a szélsőséges iszlám hívei között zsidó vonatkozása miatt. A 2008-as videóban a következő “üzenetet” vitték a klub tulajdonosának:

Ez egy egyértelmű üzenet a Bataclan tulajdonosainak. Vállajátok a felelősséget tetteitekért! Ez az üzenete a Migdalnak szól, ennek az Izrael-párti, rasszista és iszlamofób szervezetnek, amely azzal tölti az idejét, hogy palesztinokat, arabokat és muszlimokat zaklat. Meg fogjátok fizetni a tetteitek következményeit. Amit műveltek, az komoly dolog. Mindazoknak (szól), akik aggódnak a provokációtok következményei miatt. Köztudott, hogy ez dühöt gerjeszt a külvárosban. Mi azért jöttünk, hogy átadjunk egy kis üzenetet. Legközelebb nem beszélgetni fogunk!


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »