Szint vallott a néger, Kocsis-Cake Olivio – és ez rakta be a seggét a magyar parlamentbe

A Párbeszéd országgyűlési képviselője, Kocsis-Cake Olivio úgy tűnik, csak a Magyarországot lejáratni akaró, migránssimogató balliberális médiában érzi magát bátornak. Történt ugyanis, hogy Magyarország bevándorláspolitikája kapcsán Kocsis-Cake hatalmas mellénnyel kezdett el hitlerezni, nácizni és a magyarországi kisebbségek deportálásáról szónokolni a nyilvánvalóan lejárató szándékkal megáldott brit BBC-ne

Az, hogy a műsor szerkesztői mindent megtettek annak érdekében, hogy a Magyar Gárdát, a Mi Hazánk Mozgalmat, Toroczkait és a szkinhed pólókat összemossák a határvédelem és a tömeges bevándorlás kérdésével, nem okozott meglepetést, egy fake news-gyár erre képes, többre nem.

Hírdetés

Azonban a felvételen a Kocsis-Cake Olivio által elmondott brutális hazugságokra és válogatott hülyeségekre már érdemes kitérnünk, hiszen ez a derék politikus mégiscsak országgyűlési képviselő, aki kifelé – sajnos – Magyarországot és a magyar embereket is képviseli.

De mit is mondott Kocsis-Cake Olivio Magyarországról és a magyar bevándorláspolitikáról?

Szó szerint azt, hogy „történész vagyok és [eddig] nem értettem, hogy mi történt az 1930-as években Németországban, hogyan tudott Hitler teljes kontrollra szert tenni. De most kezdem megérteni.” Majd később hangsúlyozta, hogy azt gondolom, hogy a kisebbségek, kiváltképpen a romák ellen nagymértékű a diszkrimináció. Félő, hogy ugyanaz fog megtörténni [itthon], mint ami 1930-ban történt Németországban.”


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »