Színre léptek a legsötétebb nemzetellenesek: Bokrosék a bevándorlók beözönléséért tüntettek

"Magyarországnak szüksége van bevándorlókra" – jelentette ki szerda este Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke a kormány idegenrendészeti politikája ellen tiltakozó rendezvényen a Parlament épülete előtt.

"A gazdasági bevándorlók befogadása nemzeti érdek, hiszen jó kormányzás mellett munkahelyeket teremtenek, adót fizetnek, utánpótlást jelenthetnek az elöregedő, fogyatkozó magyar társadalom számára" – mondta.

A menekülteket pedig már csak emberiességi okokból is segíteni kell – tette hozzá a közgazdász, aki a kilencvenes években a Horn-kormány pénzügyminisztere, a következő évtizedben pedig az MDF európai parlamenti képviselője volt.

Hírdetés

Ungváry Rudolf közíró a rendezvényen arról beszélt, hogy "van remény", a kormány kampánya "dugába dőlt". Szerinte végre sikeresen léptek fel az "európaiság és a demokrácia hívei", akik "találó ellenplakátokkal, illetve a bevándorlóellenes plakátok megsemmisítésével fejezték ki véleményüket".

A tüntetés mintegy másfél száz hazaáruló résztvevője a MoMa zászlóival és középen uniós emblémával ellátott magyar zászlókkal demonstrált. A tüntetést "Ide lőjetek!" mottóval hirdették meg. A fegyveres szervek a felszólításnak sajnos nem tettek eleget

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »