Szilveszteri horror: kislányokat erőszakoltak meg szíriai emberállatok

Németország különböző városaiból folyamatosan érkeznek a hírek és bejelentések, hogy többségében bevándolrók nők és lányok százait molesztálták és rabolták ki szilveszter éjjel. Letartóztattak Németország déli részén három szíriait, mert a vád szerint megerőszakoltak szilveszterkor két tinédzser lányt. Habár a gyanúsítottak már napok óta őrizetben vannak, letartóztatásukról csak csütörtökön tájékoztattak, nehogy valami baja essék a véglényeknek.

Magyar Menedék - Sitchin

Egy 21 éves férfit és két 14 éves fiút Wil am Rheinben, egy kis városban tartanak fogva a svájci-német határnál, amiért megerőszakoltak egy 14 és egy 15 éves tinilányt.

Az ügyészek szerint a két kislányt órákon keresztül tartotta fogva a banda, akik többször is megerőszakolták őket szilveszterkor a 21 férfi otthonában Friedlingen közelében.

Habár a gyanúsítottak már napok óta őrizetben vannak, letartóztatásukról csak csütörtökön tájékoztattak. Az ügyészek azt mondják, az áldozatok kilétét szerették volna ezzel titokban tartani.

Hírdetés

Az ügyészek szerint az incidens nincs összefüggésben a Kölnben és más német városokban történt tömeges szexuális erőszakkal. Időközben Kölnben mintegy 120 feljelentést tettek, Hamburgban pedig 50 bűncselekményről számoltak be.

11 nő tett feljelentést Düsseldorfban is, ahol a rendőrség hasonlóságot vélt felfedezni a kölni esetekkel kapcsolatban. Frankfurtban 7 szexuális bűncselekményt vizsgáltak, az egyik esetben három nőt “durván” molesztált egy 10 fős banda.

Stuttgartban két 18 éves lányt tapogatott és molesztált egy 15 fős banda. A rendőrség a támadókat arabnak írta le.

Bielefeldben a szemtanúk szerint több nőt is bántalmaztak szexuálisan az utcán és egy szórakozóhelyen. A rendőrség szerint a 150 fős csoport észak-afrikai nigger volt.

Hunhír.info – atv.hu – Telegraph


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »